(Poistunut julkaisusta)

Säätöasiantuntija
Afry

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Energia divisioonan Process Control-tiimimme hakee

SÄÄTÖASIANTUNTIJAA

Työtehtäviisi kuuluu:
Kehittyneiden säätöratkaisuiden suunnittelu ja toteutus prosessi- ja energiateollisuuden projekteissamme Suomessa ja ulkomailla.

Edellytämme, että:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI) ja kansainvälisten projektien hoidossa tarvittava sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito. Muu kielitaito on eduksi.
  • Sinulla on kokemusta kehittyneistä säädöistä ja tunnet hyvin teolliset prosessi- ja energiateollisuuden alan prosessit, tai syvällisesti jonkin niistä.   

Sinulla on paineensietokykyä ja pystyt tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet myös yhteistyökykyinen sekä neuvottelu- ja esiintymistaitoinen.    

Haluat oppia uutta ja kehittyä tehtävissäsi ja olet avoin uusille asioille. Tehtävät räätälöidään kokemuksen ja osaamisen mukaan. Voit olla joko hieman vähemmän kokemusta omaava tai jo kokenut asiantuntija.

Tarjoamme Sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kotimaassa ja ulkomailla. Toimipisteesi tulisi olemaan Tampereella, Vantaalla tai mahdollisesti jossain muussa AFRYn toimipisteessä, meillä on niitä Suomessa 21:llä paikkakunnalla. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista. Lisäksi kokemuksesta, kiinnostuksesta ja kielitaidosta riippuen on mahdollisuus osallistua myös muihin AFRYn projekteihin ympäri maailmaa.

Tiimistä ja yrityksestä:
Process Control-tiimimme koostuu monipuolisesti nuorista ja kokeneemmista asiantuntijoista. Haluamme löytää asiakkaillemme parhaat ratkaisut heidän nykyisiin haasteisiinsa, sekä auttaa asiakkaita kehittämään ja parantamaan omaa toimintaansa esimerkiksi APC ratkaisuilla ja/tai kehittämällä muulla tavalla heidän prosessiaan. Työskentelemme enimmäkseen tiimeissä. Tämä mahdollistaa tehokkaasti tiedon siirtämisen, tiimiläisten kehittymisen ja asiantuntemuksen kasvattamisen.

Ainutlaatuiset tuotteemme ja menetelmämme edustavat maailman kärkitasoa. Jatkuva tuotteiden ja toiminnan kehittäminen on avainasemassa. Tällä hetkellä panostamme jo olemassa olevan datan hyödyntämiseen sekä kehitämme nykyisiä koneälysovelluksia ja uusia tuotteitamme. Toimimme Suomen markkinoiden lisäksi kansainvälisesti, joka tekee projekteistamme mielenkiintoisia, mutta joskus myös haastavia. Kansainvälisenä konsulttitalona AFRY tarjoaa monipuoliset puitteet ja mahdollisuudet kehittyä asiantuntijana ja edistää uratavoitteitaan.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme! Paikka täytetään heti kun sopiva kandidaatti löytyy.

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Tuemme asiakkaitamme kestävän kehityksen ja digitalisaation edistämisessä. 

Olemme 17 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla ympäri maailman.

Making Future