(Poistunut julkaisusta)

Säätiöassistentti (Helsinki)
Jane ja Aatos Erkon säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Säätiökonserni etsii kokenutta säätiöassistenttia toimistoonsa Helsingin keskustassa. 

Tehtäviin kuuluu käyttää avustushakemusten sähköistä järjestelmää, huolehtia avustusten maksatuksesta, säätiön kotisivujen päivityksestä sekä avustaa hakemusten valmistelussa ja asiakaspalvelussa. Tehtäviin kuuluvat myös avustusraportointien seuranta sekä säätiön viranomaisilmoitukset. Koska toimimme pienenä tiiminä, tavoitteena on hallita koko toimiston työtehtävät. Tämän vuoksi tehtäviin kuuluvat myös kokousjärjestelyt sekä toimiston päivittäiseen toimintaan liittyviä rutiinitehtäviä.

Sinulla on korkeakoulututkinto ja/tai aikaisempaa kokemusta säätiö- tai toimistotyöstä. Olet kiinnostunut säätiötoiminnasta ja olet oma-aloitteinen, sinulla on monipuolista osaamista ja itsenäinen työskentelytapa sekä hallitset sujuvasti MS Office-työkalut ja omaksut erilaisten sähköisten työkalujen käyttämisen. Odotamme valmiutta toimia itsenäisesti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan säätiöasioissa Helsingin keskustan viihtyisässä toimistossamme. 

Tehtävän aloitus mahdollisimman nopeasti. Työ on kokopäiväinen ja vakinainen.

Kiinnostuneita pyydetään toimittamaan vapaasti muotoiltu hakemus, CV, referenssit ja palkkatoivomus sähköpostitse osoitteeseen mats.kockberg@interpersona.fi viimeistään 27.8.2018.