(Poistunut julkaisusta)

Säästöpankkiiri
Nooa Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Tahdomme nyt tiimimme lisävahvistukseksi Järvenpäähän vakituisen

Säästöpankkiirin

Oletko innokas työskentelemään talouden huippuasiantuntijuutta kehittävässä ja parhaaksi työpaikaksi tahtovassa pankissa? Arvostatko työssäsi ketteryyttä ja joustavuutta sekä mahdollisuuksia oppia ja olla mukana kehittämässä uutta?

Tavoitteemme on systemaattisesti kasvattaa asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia. Tehtävässäsi osallistut asiakkaidemme elämäntilanteiden kartoittamiseen, tärkeisiin päätöksiin ja taloudellisten tavoitteiden laatimiseen. Olet mukana asumiseen, rahoittamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä näihin liittyvään turvaamiseen liittyvissä kokonaisratkaisuissa. Teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme kanssa mm. vakuuttamisen ja lainopillisten palveluiden tarjoamisessa.

Työpäivänäsi käyt läpi asiakkaidemme kanssa ajankohtaisia asioita heidän taloudessaan ja rakennat ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Luot verkostoja ja toimit aktiivisesti yhdessä tiimin kanssa saadaksesi Nooa Säästöpankille lisää uusia pankkionnellisia asiakkaita.

Olet toiminut aikaisemminkin menestyksekkäästi myynnillisissä tehtävissä. Sinulla on kokemusta asuntorahoituksen kokonaisuuksista, säästämisen ratkaisuista ja/tai talouden suunnittelusta. Osaaminen henkilöasiakkaan tavallisimmista vakuutustuotteista on vahvuus.

Vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa, etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Osaat johtaa itse omaa työtäsi ja haluat harjoitella työssäsi jatkuvasti entistä paremmaksi.

Tahdo enemmän – ansaitset parhaan työpaikan!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja koko säästöpankkiiri-joukkueen tuen työhösi.

Kysy lisää esimieheltä Yasmine Sinnemaalta puh. 0400 240 008  4.7. klo 11-12, 14-15 tai 8.7. klo 15-16.

PS. Tutustu porukkaamme ja toimintatapaamme esimerkiksi tämän videon avulla: https://www.youtube.com/watch?v=arzMgjE3Y4s

Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 2.8. täällä: http://bit.ly/Nooa_Järvenpää