(Poistunut julkaisusta)

Säästöpankkiiri - talousasiantuntijoita
Aito Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Oletko yhdistelmä ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia arvostavaa asiakaspalvelijaa ja räätälöityjä ratkaisuja rakastavaa rahoituksen rautaista ammattilaista tai sellaiseksi tahtova?

Haemme nyt säästöpankkiiri - talousasiantuntijoita Sastamalan sekä Kangasalan ja Pälkäneen konttoreihin luomaan huipputason asiakaskokemuksia henkilöasiakkaillemme.

Odotamme sinulta innostusta ja oma-aloitteisuutta omaa työtäsi ja asiakkaiden talouden ratkaisuja kohtaan. Tahdot olla mukana asiakkaiden elämässä mahdollistamassa heidän asuntohaaveidensa toteutumisen. Huomioit ammattitaidolla asiakkaiden erilaiset elämäntilanteet ja kohtaat heidät luontevasti myös haastavissa tilanteissa. Pystyt hahmottamaan kokonaisuudet ja tekemään ratkaisuja niiden pohjalta. Luoksesi on helppo tulla ja sinulla on kyky ilahduttaa ja innostaa asiakkaitamme. Ripaus kunnianhimoakaan ei ole pahitteeksi, vaan koet paloa erinomaisen asiakaskokemuksen rakentamiseen. Otat vastuun omasta työstäsi ja inspiroidut mahdollisuudesta kehittää omaa osaamistasi.

Etsimme konkaria, jolla on kokemusta laadukkaasta ja tuloksellisesta työstä rahoittamisen parissa. Kangasalan ja Pälkäneen konttorien avoimen paikan osalta voit olla myös rahoittamisen osaajaksi ja finanssialan nousevaksi tähdeksi vasta tahtova.

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Meillä pystyt vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön.

Tahdo enemmän –tule osaksi tarinaamme!
Hae tehtävää 15.1.2021 mennessä osoitteessa saastopankki.fi/aito/rekry. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.Lisätiedot: Johan Sirén (Kangasala-Pälkäne) puh. 050 561 6959 ti 22.12. klo 14-15, ke 30.12. klo9-10ja ma 4.1. klo 15-16 tai Jussi Luoma (Sastamala) puh. 045 229 2744 ti 21.12. klo14-15.30 ja ti 5.1. klo13-14.30.

Keitä me olemme?
Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin.