(Poistunut julkaisusta)

Säästöpankkiiri, rahoitus ja säästäminen
Nooa Säästöpankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, jonka tehtävänä on mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsitys pankin kanssa asioinnista. Säästöpankkiirimme tarjoavat ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia silloin ja siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopii.

Nyt tahdomme rahoitukseen ja säästämiseen erikoistuneita säästöpankkiireita Tikkurilaan

Säästöpankkiirina olet talouden valmentajana mukana asiakkaidemme elämän suurissa päätöksissä, oli kyse sitten asunnon hankinnasta ja sen rahoittamisesta, säästämisestä, vakuuttamisesta tai oman vaurastumisen pitkäjänteisestä suunnittelusta.

Työpäivänäsi käyt läpi asiakkaidemme kanssa ajankohtaisia asioita heidän taloudessaan ja rakennat ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Luot verkostoja ja toimit aktiivisesti yhdessä tiimin kanssa saadaksesi Nooa Säästöpankille lisää uusia pankkionnellisia asiakkaita.

Olet toiminut aikaisemminkin haastavissa asiakastyön ja myynnin tehtävissä. Sinulla on kokemusta ja näkemystä pankkitoiminnasta, henkilöasiakkaan rahoituskokonaisuuksista, säästämisen ratkaisuista ja talouden suunnittelusta. Osaaminen henkilöasiakkaan tavallisimmista vakuutustuotteista on vahvuus.

Vuorovaikutustaitosi ovat kerrassaan parhaat, etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Osaat johtaa itse omaa työtäsi ja haluat harjoitella työssäsi jatkuvasti entistä paremmaksi.

Tule töihin urbaaniin kyläpankkiin! 

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle rehdin, rohkean ja ketterän työyhteisön tuen, oman valmentajan ja loistavasta työntekijäkokemuksesta innostuneen yrityksen tuen työllesi.

Kysy lisää Tikkurilan tiimin esimieheltä Yasmine Sinnemaalta puh. 0400 240 008 tai HR:stä Jaana Pulliselta puh. 044 569 2783.

Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 23.11.2018 osoitteessa: http://bit.ly/saastopankkiiri_rahoitus