(Poistunut julkaisusta)

Säästöpankkiiri osa-aikatyöhön ja kesätyöhön
Nooa Säästöpankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, jonka tehtävänä on mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsitys pankin kanssa asioinnista. Säästöpankkiirimme tarjoavat ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia silloin ja siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopii.

Säästöpankkiiri – tulevaisuuden talouden valmentaja

osa-aikatyöhön ja kesätyöhön

Oletko kiinnostunut kehityspolusta finanssialan tehtäviin? Kiinnostaako sinua asiakaspalvelu ja työ pankissa, joka on asiakaskokemuksessaan Suomen huipulla? Tule mukaan jengiimme asiakkaidemme talouden valmentajaksi! 

Työpäiväsi koostuvat vaihtelevasta tiimityöstä ketterässä asiakaskohtaamis-tiimissämme. Otat yhteyttä nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiimme pääsääntöisesti puhelimitse ja verkossa, kartoitat asiakkaiden tilanteita ja etsit heille hyödyllisiä ratkaisuja oman talouden suunnitteluun ja hallintaan. Teet ehdotuksia liittyen pankin päivittäisasiointiin, rahoitukseen ja säästämiseen. Kesäaikana autat tiimejämme eri puolilla urbaanin kyläpankkimme toimialuetta ja kohtaat asiakkaita myös kasvokkain.

Tehtävää voidaan räätälöidä sinun taitojesi ja kehittymistahtisi mukaiseksi. Etsimme sekä uransa alussa olevia että jo kokeneempia henkilöitä. Toivomme, että pystyt työskentelemään kevään aikana vähintään noin 15 tuntia viikossa ja kesäaikana täysipäiväisesti. Jos opiskelet tai osa-aikatyö on sinulle muutoin elämäntilanteeseesi sopiva, voit jatkaa meillä pidempään osa-aikatöissä joustavasti. Etsimme henkilöitä, jotka sitoutuvat meihin tositarkoituksella pidemmäksi aikaa ja palavat halusta päästä meille joku päivä kokoaikaiseen pysyvään työhön esim. opiskeluiden päätyttyä.

Sinun vuorovaikutustaitosi ovat kerrassaan parhaat, etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Olet innostunut asiakkaiden kohtaamisista ja talouden valmentajaksi kehittymisestä. Arvostamme työkokemusta asiakaspalvelun tai myynnin tehtävistä. Tärkeintä on asenteesi ja tahtosi kehittyä finanssialan ammattilaiseksi.

Tahdo enemmän – ansaitset parhaan työpaikan!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja koko säästöpankkiiri-joukkueen tuen työhösi.

Toivomme, että voisit aloittaa meillä mahdollisimman pian.

Kysy lisää HR:stämme: 21.1. klo 15-16 ja  23.1. klo 9-10, Jaana Pullinen, puh. 044 569 2783 tai helmikuun puolella 8.2. klo 14-16 ja 14.2. klo 14-16 Annika Ristimäki, puh. 0400 781 853.  

Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 23.2. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/nooa_2019