(Poistunut julkaisusta)

Säästöpankkiiri, kokoaikainen
Nooa Säästöpankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, jonka tehtävänä on mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsitys pankin kanssa asioinnista. Säästöpankkiirimme tarjoavat ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia silloin ja siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopii.

Säästöpankkiiri – tulevaisuuden talouden valmentaja

vakituiseen työsuhteeseen

Kiinnostaako sinua asiakaspalvelu ja työ pankissa, joka on tutkitusti asiakaskokemuksessaan Suomen huipulla? Tule mukaan jengiimme asiakkaidemme talouden valmentajaksi! 

Työpäiväsi koostuvat vaihtelevasta tiimityöstä ketterässä asiakaskohtaamis-tiimissämme Helsingin Aleksanterinkadulla. Otat yhteyttä nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiimme pääsääntöisesti puhelimitse ja verkossa, kartoitat asiakkaiden tilanteita ja etsit heille hyödyllisiä ratkaisuja oman talouden suunnitteluun ja hallintaan. Teet ehdotuksia asiakkaillemme liittyen pankin päivittäisasiointiin, rahoitukseen ja säästämiseen Olet mukana rakentamassa ja testaamassa pankin uusia toimintamalleja ja työkaluja tärkeimmässä työssämme, asiakaskohtaamisissa.

Sinun vuorovaikutustaitosi ovat kerrassaan parhaat, etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Olet innostunut asiakkaiden kohtaamisista erilaisissa kanavissa ja talouden valmentajan työstä. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä ja ymmärrät pankkitoiminnan lainalaisuuksia jo kertyneen rahoitusalan kokemuksen myötä. APV1-tutkinto on vahvuus, tarvittaessa voit suorittaa tutkinnon myös meillä. Tärkeintä on asenteesi ja tahtosi oppia uutta.

Tahdo enemmän – ansaitset parhaan työpaikan!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja koko säästöpankkiiri-joukkueen tuen työhösi.

Toivomme, että voisit aloittaa meillä mahdollisimman pian.

Kysy lisää HR:stämme: 21.1. klo 15-16 tai  23.1. klo 9-10, Jaana Pullinen, puh. 044 569 2783.

Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 31.1. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/nooa_ketteravakituinen