Säästöpankkiiri - asiakkuuspäällikkö
Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Oletko yhdistelmä maa- ja metsätalousosaajaa sekä yrittäjän arkea ymmärtävää talouden valmentajaa?

Haemme nyt asiakkuuspäällikköä maa- ja metsätalouden asiantuntijaksi huolehtimaan maa- ja metsätalousasiakkaidemme taloudesta ja luomaan heille huipputason asiakaskokemuksia pankkimme toimialueella.

Odotamme sinulta maa- ja metsätalousyrittäjien arjen sekä heidän yritystoimintansa eri vaiheiden ja tarpeiden syvällistä ymmärrystä. Sinulla on maa- ja metsätalousyrittäjien talouden ja hankkeiden taloudelliseen arviointiin liittyvä vahva osaaminen ja toimit osaltasi tukena maa- ja metsätalousasiakkaidemme yritystoiminnan kehittämisessä. Kiinnostut niin uusien kuin nykyistenkin maa- ja metsätalousasiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin turvaamisesta ja räätälöityjen rahoitus- ja varallisuudenhoitoratkaisujen tarjoamisesta yhdessä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa. Otat vastuun omasta työstäsi ja inspiroidut mahdollisuudesta kehittää pankkimme maa- ja metsätalousasiakasliiketoimintaa sekä säästöpankkiiriemme maa- ja metsätalousosaamista. Omaat valmiit verkostot maa- ja metsätalousyrittäjiin ja heidän sidosryhmiinsä. Olet ulospäinsuuntautunut, tavoitteellinen ja omaat systemaattisen työskentelyotteen.

Etsimme agrologia, agronomia tai kaupallisen alan koulutuksen omaavaa maa- ja metsätalousosaajaan, jolla on aiempaa kokemusta asiantuntijatyöstä.

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Meillä pystyt vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön.

Keitä me olemme?

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin.

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! Hae tehtävää 1.11.2020 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätiedot johtava säästöpankkiiri - HR- ja henkilöasiakasliiketoiminta Heini Piitulaiselta puh. 050 412 9240 ti 20.10. klo 14  ̶  15 ja ke 28.10. klo 9  ̶  10.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot