(Poistunut julkaisusta)

Säästöpankkiiri, asiakaspalvelun tuki
Nooa Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme nyt Aleksanterinkadulle Helsinkiin kesäduuniin sinua

Säästöpankkiiri, asiakaspalvelun tuki

Oletko luontaisesti kiinnostunut tekemään monipuolista ja muuta työyhteisöä tukevaa työtä? Kiinnostaako sinua työ pankissa, joka on asiakaskokemuksessaan Suomen huipulla? Tule mukaan porukkaamme oppimaan talouden hyvinvoinnin kumppanin toiminnasta! 

Työpäiväsi koostuvat osin asiakastyöstä, kuten selvityksistä ja yhteydenotoista asiakkaisiimme, osin erilaisista taustatöistä, kuten tietojen ja dokumenttien tallennustehtävistä, raportoinnista ja Aleksanterinkadun toimitilamme juoksevien asioiden hoitamisesta. Työssäsi tuet isoimman toimipaikkamme tiimejä ja luot muille edellytyksiä onnistua. Työkavereiksi tiimissäsi saat meillä jo pidempään koko- tai osa-aikaisina työskennelleitä pankkipalveluiden moniosaajia, todistetusti tosi mukavia ja osaavia tyyppejä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, joustava ja positiivinen asenne erilaisia töitä kohtaan sekä kyky pitää lankoja käsissään moneen suuntaan kerrallaan. Työ sopii esimerkiksi finanssialan ensimmäiseksi työpaikaksi tai näköalapaikaksi johdon assistenttiopiskelijalle.

Tahdo enemmän – tule osaksi Nooa Säästöpankin tarinaa!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta kehittää asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja koko säästöpankkiiri-joukkueen tuen työhösi.

Työtä on tarjolla niin pian kuin vain voit aloittaa. Täysipäiväistä työskentelyä olisi luvassa ainakin toukokuun alusta elokuun loppuun. Toivomme, että voit aloittaa osa-aikaisena jo talvella ja jatko kesän jälkeen on mahdollinen.

Kysy lisää henkilöstöjohtajaltamme Jaana Pulliselta soittoaikana: 6.2. klo 13-15. Puhelinnumero Jaanalle: 044 569 2783.

Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 15.2. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/NooaKesätyö2