(Poistunut julkaisusta)

Säästöpankkiiri - asiakasneuvoja
Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Oletko yhdistelmä aurinkoista asiakaspalvelijaa ja piinkovaa päivittäisten raha-asioiden ammattilaista tai sellaiseksi tahtova?

Haemme nyt säästöpankkiiri – asiakasneuvojia Tampereen sekä Nokian ja Ylöjärven konttoreihin huolehtimaan asiakkaidemme päivittäisten raha-asioiden ketterästä hoitumisesta.

Odotamme sinulta innostusta ja oma-aloitteisuutta omaa työtäsi ja asiakkaiden talouden ratkaisuja kohtaan. Huomioit ammattitaidolla asiakkaiden erilaiset elämäntilanteet ja kohtaat heidät luontevasti myös haastavissa tilanteissa. Luoksesi on helppo tulla ja toimit pankin käyntikorttina. Vastuunasi on konttorien kassapalvelut sekä asiakkaiden päivittäispalveluista ja niiden toimivuudesta huolehtiminen sekä erilaiset asiakasneuvottelut. Kontaktoit ja vinkkaat ahkerasti kohtaamiasi asiakkaita pankkimme muiden asiantuntijoiden luo. Otat ilolla vastuun omasta työstäsi ja inspiroidut mahdollisuudesta kehittää omaa osaamistasi

Etsimme konkaria, jolla on kokemusta päivittäisistä raha-asioista. Voit olla myös tulevaisuuden osaajaksi ja finanssialan nousevaksi tähdeksi vasta tahtova.

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Meillä pystyt vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön.

Keitä me olemme?

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin.

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! Hae tehtävää 11.10.2020 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Lisätiedot johtava säästöpankkiiri - HR- ja henkilöasiakasliiketoiminta Heini Piitulaiselta puh. 050 412 9240 ma 28.9. klo 11  ̶  12 ja ke 30.9. klo 16  ̶  17.

Haku alkaa 24. syyskuuta 2020 ja päättyy 11. lokakuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)