(Poistunut julkaisusta)

Säästöpankkiireita kesätöihin
Nooa Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme nyt kesäduuniin

Säästöpankkiireita

Oletko kiinnostunut kasvupolusta finanssialan tehtäviin? Kiinnostaako sinua monipuolinen asiakaspalvelu ja työ pankissa, joka on asiakaskokemuksessaan Suomen huipulla? Tule mukaan porukkaamme oppimaan asiakkaidemme talouden valmentajaksi! 

Työpäiväsi koostuvat vaihtelevasta tiimityöstä ketterässä asiakaskohtaamis-tiimissämme. Töitä on tarjolla pääasiassa Aleksanterinkadulla Helsingissä, mutta sovittaessa myös muissa pisteissämme (Tikkurila). Työkavereiksi saat meillä jo pidempään koko- tai osa-aikaisina työskennelleitä moniosaajia, todistetusti tosi osaavia ja mukavia tyyppejä.

Tehtävässä käsittelet asiakkailta saapuvia sähköisiä yhteydenottoja, otat yhteyttä nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiimme puhelimitse ja muissa kanavissa, kartoitat asiakkaiden ajankohtaisia tarpeita ja etsit heille hyödyllisiä ratkaisuja oman talouden hallintaan. Tapaat asiakkaita myös kasvokkain liittyen pankin palveluihin. Tehtävä muotoutuu sinun osaamisesi ja aikaisemman kokemuksesi pohjalta.

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilla on jo kokemusta pankki- ja rahoitusalasta. Aiempi kokemus myynnin tai asiakaspalvelun tehtävistä on tärkeää. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja olet kiinnostunut taloudesta ja rahoitusalasta. Tärkeintä on positiivinen asenteesi ja tahtosi kehittyä finanssialan ammattilaiseksi.

Tahdo enemmän – tule osaksi Nooa Säästöpankin tarinaa!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta kehittää asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja koko säästöpankkiiri-joukkueen tuen työhösi.

Aloitukset sovimme erikseen kunkin kanssa. Täysipäiväistä työskentelyä olisi luvassa ainakin toukokuun alusta elokuun loppuun. Sinun on mahdollista aloittaa osa-aikaisena jo aiemmin keväällä ja jatkaa myös kesän jälkeen meillä.

Kysy lisää henkilöstöjohtajaltamme Jaana Pulliselta soittoaikoina: 6.2. klo 13-15 tai 18.2. klo 9-11. Puhelinnumero Jaanalle: 044 569 2783.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.

Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 28.2. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/NooaKesätyö1