(Poistunut julkaisusta)

Säästämisen ja sijoittamisen kehityspäällikkö
POP Pankkikeskus osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

HUIPPUOSAAJA - TULE KEHITTÄMÄÄN KANSSAMME KOTIMAISEN PANKKIRYHMÄN SÄÄSTÄMISEN JA SIJOITTAMISEN ALUEEN LIIKETOIMINTAA

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

 

Haemme POP Pankkikeskukseen
Säästämisen ja sijoittamisen kehityspäällikköä
 

Suhtaudutko intohimoisesti säästämisen ja sijoittamisen liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen?  Onko sinulla selkeä visio tuoteportfolion johtamisen menestyskonseptista sekä sijoitusneuvonnan prosesseista ja palat innosta päästä näkemään työsi tulokset?

POP Pankki –ryhmä tunnetaan parhaan palvelun pankkina. Haluamme olla asiakkaallemme asiointikanavasta riippumatta henkilökohtaisesti läsnä. Meille säästäminen ja sijoittaminen merkitsevät vastuullisuutta; sitä että pidämme asiakkaistamme huolta aktiivisella otteella, mahdollistamme heidän unelmiaan ja varmistamme, että heidän taloutensa kestävät myös elämän yllättävissä käänteissä.

Säästämisen ja sijoittamisen alueen kehityspäällikkönä olet avainasemassa kehittämässä POP Pankkien sijoituspalveluiden kehitystä ja niiden myynnin johtamista. Vastaat avainprojekteista sekä muutoksen jalkauttamisesta.

Toimit osana tuote –ja palvelukehitysyksikön tuotteet–tiimiä. Tukenasi ovat myös sekä koko POP Pankkikeskuksen henkilökunta, että konttoreissamme toimivat rautaiset pankkiliiketoiminnan asiantuntijat.

 

Odotamme sinulta

Vuosien kokemusta pankkiliiketoiminnasta etenkin säästämisen tuote –ja palvelukehityksen alueella. Sinulla on vahvaa näkemystä pankkialan kehityksestä. Ymmärrät asiakaskäyttäytymisen muutosta ja näet digitaaliset kanavat merkittävänä myyntikanavana ja myyntityön painopisteenä.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin laitathan hakemusta tulemaan!

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja päästä aidosti kehittämään uusia toimintatapoja vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen saman tien – hakuaikaa on to 17.9.2020 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot keskiviikkona 2.9.2020 kello 9.00-10.00 ja ke 9.9.2020 klo 9.00-10.00, Nuutti Härmä, tiimipäällikkö, tuotekehitys, POP Pankkikeskus, p. 040 7703642.