(Poistunut julkaisusta)

Sääntelyseurannan Asiantuntija tai Päällikkö
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.  

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Lakiasiat ja compliance -toiminnon viranomaissuhteet ja sääntelyseuranta -organisaatioon Helsinkiin 

Sääntelyseurannan Asiantuntijaa tai Päällikköä

Sääntelyseurannan Asiantuntijana/Päällikkönä vastaat osana tiimiä edunvalvonnasta, sääntelymuutosten seurannasta ja viranomaissuhteista omalla vastuualueellasi, joka käsittää vaihtelevia ja monipuolisia finanssimarkkinasäännöksiä. Vastuihisi kuuluu myös osana muuta tiimiä osallistua Euroopan keskuspankin suorittaman valvonnan koordinaatioon.

Koordinoit seuraamasi sääntelyalueen valvojasuhteita, huolehdit sidosryhmäsuhteiden luomisesta ja kehittämisestä sekä viranomaisten pyyntöjen hallinnoinnista. Osallistut myös organisaation työtapojen ja käytössä olevien järjestelmien kehittämiseen yhdessä toiminnon johdon kanssa määriteltyjen suuntaviivojen mukaisesti.

Mitä odotamme sinulta 

Olet analyyttinen ja suuria kokonaisuuksia hahmottava asiantuntija. Osaat ilmasta itseäsi rakentavasti vaativissakin tilanteissa. Olet tehokas organisoimaan ja priorisoimaan työtäsi tilanteen edellyttämällä tavalla. Työssäsi olet innokas oppimaan uutta sekä omaksumaan uusia työtapoja. 

Sinulla on aiempaa lainsäädäntöön liittyvää kokemusta asiantuntijatehtävistä finanssialalla. Olet työskennellyt joko finanssialan yrityksessä tai toimialaa valvovassa viranomaisessa (esimerkiksi Finanssivalvonta, Euroopan keskuspankki tai Rahoitusvakausvirasto). Työtehtäväsi ovat liittyneet esim. lainsäädännön seuraamiseen tai vaatimuksenmukaisuuden valvontaan. Sinulla on soveltuva yliopistotutkinto, esim. kauppatieteiden tai oikeustieteen maisteri. Hallitset suomen ja englannin kielet erinomaisesti. Lisäksi käytät sujuvasti yleisiä toimisto-ohjelmistoja. Tehtävän vaatimustaso ja tehtävänimike määritellään valittavan henkilön taustan ja osaamisen mukaan. 

Mitä saat meiltä 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan.

Porukkamme on ammattimaista, itsenäisesti työtä tekevää, mutta vahvasti yhteen hiileen puhaltavaa. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Kanssamme pääset rakentamaan uutta! 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, viranomaissuhteista ja sääntelyseurannasta vastaava johtaja Annina Tanhuanpää kertoo mielellään lisää, puh 0102525628. Parhaiten hänet tavoittaa tiistaina 12.2 klo 9-11 tai 12-15, perjantaina 15.2 klo 9-12 tai 13-15.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta 24.2.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.