(Poistunut julkaisusta)

Sääntelyasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. OP Ryhmässä toimitaan ketterän mallin mukaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt Viranomaissuhteet ja sääntelyseuranta-osastolle Helsinkiin sääntelyasiantuntijaa.

 

SÄÄNTELYASIANTUNTIJA


Tässä tehtävässä vastaat 


OP Ryhmää valvoo Euroopan keskuspankki ja sääntelyasiantuntijana osallistut EKP:n suorittaman valvonnan toimeenpanoon. Huolehdit omalla vastuualueellasi valvojan vaateiden täyttämisestä ja tuet muita organisaatioita sääntelyä koskevissa kysymyksissä. Lisäksi laadit itsenäisesti erilaisia selvityksiä ja vastineita EKP:lle sekä koordinoit materiaalien ja vastauksien laatimista ja valmistumista määräajassa. Osallistut aktiivisesti erilaisiin tapaamisiin ja vastaat osana muuta tiimiä sujuvasta yhteydenpidosta valvojaan. 


Taustasi huomioiden seuraat mahdollisesti myös vakavaraisuussääntelyä ja tuet siihen liittyvissä tulkintakysymyksissä muuta organisaatiota. 


Mitä odotamme sinulta 


Sinulla on tehtävään soveltuva akateeminen tutkinto (esimerkiksi OTM tai KTM) ja vähintään muutaman vuoden työkokemus joko pankkiliiketoiminnasta taikka juridiikan tai riskienhallinnan parista. Olet jo hankkinut kokemusta itsenäisesti työskentelemisestä ja otat mielelläsi vastuuta asioiden etenemisestä. Tässä tehtävässä pitkää työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin oikea asenne sekä aito halu oppia uutta ja kehittyä huippuasiantuntijaksi vaativassa ympäristössä.


Pysyt aikatauluissa ja hallitset töiden järjestelyn myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Suhtaudut joustavasti yllättäviin käänteisiin ja toimit sujuvasti paineen alla. Työskentelet useiden asiantuntijaverkostojen kanssa ja odotammekin sinulla olevan erinomaiset yhteistyötaidot. Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön tehtävässä menestymiseksi.  

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sääntelyn ja vakavaraisuuden osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä omalla itsenäisellä vastuualueella. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 1.3. mennessä. Kerro meille samalla osaamisestasi ja motivaatiostasi.


Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävästä niin lisätietoja antaa Annina Tanhuanpää. Tavoitat Anninan puhelimitse 0504387831 tiistaina 18.2. klo 13-14. 


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.