(Poistunut julkaisusta)

S2-kouluttaja
Amiedu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin kotoutumiskoulutuksen parissa  ?

Haemme nyt osaavaan maahanmuuttajapalvelut-tiimiimme Helsingin Pitäjänmäelle S2-kouluttajia

Kouluttajana valmistelet ja toteutat koulutuksia Amiedussa Pitäjänmäellä. Työtehtävät sijoittuvat pääosin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen päättövaiheen koulutusryhmiin. Osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja olet tottunut toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme ohjaavaa työotetta sekä kokemusta eri alojen ammatillisen suomen kielen kouluttamisesta.

Sinulla on

  • ylempi korkeakoulututkinto (vähintään aineopinnot suomen kielestä) sekä pedagoginen pätevyys 
  • vähintään vuosi kokemusta aikuisten maahanmuuttajien suomi toisena kielenä -kouluttamisesta  

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (16-33 h/viikko). Rekrytoinnit tapahtuvat portaittain kevään 2019 aikana. Työsuhteiden kestot ovat aluksi määräaikaisia 5-6 kk:n mittaisia asiakassopimuksista johtuen. Sopimustilanteesta riippuen ainakin osa työsuhteista tullaan jatkamaan määräaikaisuuden jälkee

Tarjoamme sinulle motivoivan ja sopivasti haastavan työn, mielenkiintoisen asiakas- ja työympäristön sekä erinomaiset työkaverit. Amiedussa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittyä ja näyttää osaamisesi aikuis- ja henkilöstökoulutuksen parhaalla paikalla.

Jätä hakemuksesi ja yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Tehtävät tullaan täyttämään kevään kuluessa. Otamme sinuun yhteyttä!