(Poistunut julkaisusta)

S-trainee
Useita

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Hei, sinä asiantuntija- ja esimiestyön tulevaisuuden tähti!

S-trainee-ohjelma 2020 alkaa pian: onko ensi vuonna sinun vuorosi? Etsimme joukkoomme 16 ylemmästä korkeakoulusta vasta valmistunutta, kaupan alasta syttyvää osaajaa valmentautumaan kohti tulevaisuuden avainroolejamme. Erilaisin painotuksin ja oppimispoluin varustettuja trainee-paikkoja avautuu alueosuuskaupoissamme ympäri Suomen.

Haluaisitko ensimmäisen ura-askeleesi vievän sinut kohti uuden ajan vahvaa asiantuntija- ja esimiestyöosaamista sekä nousujohteista urapolkua? Ensimmäiset uravalinnat lukeutuvat elämäsi tärkeimpiin päätöksiin, jotka kannattaakin tehdä katse tulevaisuudessa ja jalat tiukasti maassa.

S-traineena on sinun vuorosi vaikuttaa, oppia ja kasvaa. S-ryhmässä tuotamme loistavia asiakaskokemuksia ja arvoa jopa miljoonien suomalaisten elämään ja arkeen kaupan alan käydessä läpi suurempaa muutosta kuin koskaan aikaisemmin. S-traineena osallistut 10 kuukautta kestävään, jo vuosikymmenten ajan hiottuun valmennusohjelmaamme kerryttäen osaamista, jota et muualta saa. Korkeimman asiakasarvon tuottaminen, tulevaisuuden megatrendit, työn ilo sekä hyvät johtajuustaidot ovat koko Suomen kattavan organisaatiomme ytimessä. Pääset eturivin paikalta näkemään, kuinka kaupan alaa, tarjoamiamme palveluita sekä ihmislähtöistä kulttuuria kehitetään ja johdetaan.

Hae mukaan! Lue lisää S-traineeksi ryhtymisestä sekä erilaisista, ympäri Suomen sijaitsevista trainee-paikoistamme S-trainee-sivuilta. Hae 6.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme.

MIKSI VALITA JUURI S-RYHMÄ?

Meillä S-ryhmässä on vilpitön halu, kyky ja mahdollisuudet valmentaa ja opastaa sinua kohti unelmiesi uraa. Sitä varten on suunniteltu S-trainee-ohjelma, jossa solmimme kanssasi ensimmäisestä päivästä lähtien toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen ja investoimme osaamisesi kehittymiseen.

S-ryhmässä ajatellaan asioita aina pitkällä tähtäimellä, ja keskiössä kaikessa tekemisessämme ovat asiakaskokemus, palvelukulttuuri sekä arvon tuottaminen asiakasomistajillemme alueellisesti ja valtakunnallisesti. Vastuullisuus kaikessa päätöksenteossa on selkärangassamme ja olemmekin siksi myös hyvä työpaikka, jossa työntekijämme viihtyvät.

Työmme haastaa tekijänsä: henkilökohtainen urakehityksesi on meillä tuettua, mutta se on silti rakennettava itse tekemällä. Koska me s-ryhmäläiset tuppaammekin olemaan alan kunnianhimoisimpia taitureita ja tekijöitä, talosta löytyy toinen toistaan upeampia uratarinoita. Yksi niistä voisi olla sinun! Emme myöskään puhu ohi suumme, kun sanomme, että henkilöstöetumme ovat yhdet Suomen kattavimmista. Ne kuuluvat luonnollisesti myös sinulle.