(Poistunut julkaisusta)

S-Pankkiiri
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Meillä ei työpaikalla turhia jäykistellä ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä. Isossa talossa on mahdollisuuksia myös saada vaihtelua työtehtäviin sekä kokeilla ja oppia uutta.


Haemme S-Pankkiireita vakituisiin työsuhteisiin, Kuopioon ja Ouluun.


Työnkuvan esittely

- Tavoitteenasi on laadukas myynti- ja asiakaspalvelutyö ajanvarauksella
- Vastuullesi kuuluu itsenäinen ja tulosvastuullinen rahoitus- ja muiden pankkipalveluiden myynti
- Toteutat myynnillistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa

Odotukset hakijalle

- Aikaisempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä
- Kokemus vakuudellisten luottojen myynnistä katsotaan eduksi
- Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus
- Asiakaslähtöinen ja innostunut asenne kovaan myyntiin
- Valmius uudenlaiseen ja nopeaan toimintaan muuttuvassa maailmassa

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kuusi kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antavaa Kuopion osalta myyntipäällikkö Timo Kettunen puh. 040 508 5027 ja Oulun osalta myyntijohtaja Auli Aho puh. 040 143 8851. Parhaiten tavoitat meidät torstaina 10.1.2019 klo 13-15. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/Toihin-meille.


Hae näin

Lähetä hakemuksesi 16.1.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.