(Poistunut julkaisusta)

S-Pankkiiri
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt S-Pankkiiria Jyväskylään äitiysloman sijaiseksi 31.10.2019 asti.

Tehtävässä
-teet myynti- ja asiakaspalvelutyötä ensisijaisesti ajanvarauksella
-vastuullesi kuuluu itsenäinen ja tulosvastuullinen luotto- sekä säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden myynti henkilöasiakkaille
-toteutat myynnillistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa

Työssä menestyminen edellyttää innostunutta asennetta kovaan myyntiin, laadukkaan asiakaspalvelun tekemiseen ja uusien asioiden oppimiseen. Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksesi sekä valmius uudenlaiseen ja nopeaan toimintaan digitaalisessa maailmassa.

Tarjoamme
- aitiopaikan myyntitehtävien parissa digitalisoituvassa pankissa
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
- innostavan työyhteisön
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Timo Kettunen puh. 040 508 5027.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.9.2018 klo 16 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.