(Poistunut julkaisusta)

S-Pankkiiri, Turku
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Meillä ei työpaikalla turhia jäykistellä ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä. Isossa talossa on mahdollisuuksia myös saada vaihtelua työtehtäviin sekä kokeilla ja oppia uutta.

Haemme S-Pankkiiria Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Millaista työtä tarjoamme?

- Tavoitteenasi on aktiivinen ja laadukas myynti- ja asiakaspalvelutyö ajanvarauksella.
- Vastuullesi kuuluu itsenäinen ja tulosvastuullinen rahoitus- ja muiden pankkipalveluiden myynti.
- Teet myynnillistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

- Olet myynninnälkäinen tuloksentekijä ja sinulla on siitä näyttöjä.
- Sinulla on onnistujan asenne.
- Nautit tiimipelaamisesta.
- Sinulla on sekä halu että kyky oppia nopeasti uutta.
- Pystyt työskentelemään systemaattisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky.
- Pankkityöstä ja erityisesti vakuudellisten luottojen myynti- ja asiakaspalvelutyöstä hankkimasi kokemus sekä ruotsin kielen taito ovat merkittävästi eduksesi.


Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jukka Heikkinen puh. 050 440 8000. Varmimmin tavoitat hänet perjantaina 11.10.2019 kello 12-14 ja torstaina 17.10.2019 kello 12-14.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/Toihin-meille .

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 27.10.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.