(Poistunut julkaisusta)

S-päällikkövalmennus, Osuuskauppa Keskimaa
Matkailu- ja ravintola-ala ja ABC-liikennemyymäläala

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Tulevaisuuden palvelualojen esimies - S-päällikköhaku on nyt auki!

Oletko vastuunkantaja, joka haluaa johtaa ihmisiä? Nautitko asiakaspalvelutyön tekemisestä ja vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa? Onko sinulla näkemystä ja halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen? Oletko tavoitteellinen, päämäärähakuinen ja tuloshakuinen?
Jos vastasit kyllä, S-Päällikkö-valmennusohjelma voi olla juuri sinua varten!

Haemme nyt S-päällikkövalmennettavia matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialoille.

Valmennuksesta
Jo vuosikymmenten ajan S-Päällikkö-valmennusohjelma on kouluttanut rohkeita ja haasteita pelkäämättömiä esimiehiä. Monipuolinen valmennus valmistaa S-Päällikön tulevaisuuden koitoksiin vastuullisissa ja innostavissa työtehtävissä. Valmennusohjelman tavoitteena on antaa laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet tuloksellisessa esimiestyössä toimimiseen käytännön työkierron kautta.

Valmennuskokonaisuus kehittää osallistujan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitoja sekä kykyä analysoida omaa toimintaa ja toimintaympäristöään. Tavoitteena on, että valmennettava kehittää paitsi itseään, myös työryhmää ja vastuualuettaan.

Kenelle valmennus on suunnattu
Ammattikorkeakoulu- tai muun ammatillisen tutkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. Lisäksi arvostamme aikaisempaa työkokemusta palvelualoilta ja asiakaspalvelusta sekä kokemusta esimies- tai vuoroesimiestasoisista tehtävistä. Ennen kaikkea haemme koulutukseen uusia ja innokkaita kykyjä, joilla on kasvupotentiaalia esimiestehtäviin.

Aikataulusta
Valmennus alkaa marraskuussa 2019 ja kestää noin puolitoista vuotta.

Valmennukseen valittujen S-päälliköiden kanssa solmitaan heti vakituinen, kokoaikainen työsopimus ja maksamme palkkaa myös koulutusajalta. Toivomme valmennusohjelmaan hakeutuvilta valmiutta liikkua eri toimipisteissä.

Meistä työnantajana
Tarjoamme sinulle töitä Keski-Suomen suurimman yksityisen työnantajan palveluksessa. Ja itse asiassa, sinulle löytyy työkaveri Suomen lähes joka kulmalta, sillä S-ryhmä työllistää yli 40 000 henkilöä. Samaa porukkaa ollaan. Sen huomaa siitäkin, kun ajat S-ryhmän liikennemyymälän, marketin tai hotellin pihaan missä päin Suomea hyvänsä, työkaveri antaa sinulle mojovan henkilökunta-alennuksen. Koolla on väliä, kun mietit minkälaisia uramahdollisuuksia meillä on sinulle tarjota ympäri Suomen!

Saat lisätietoja S-päällikkövalmennuksesta ja S-ryhmästä työnantajana sivulta www.s-ryhma.fi/tyopaikat Jos kiinnostuit S-Päällikkövalmennuksesta, niin haethan jo tänään!
Voit jättää hakemuksesi sähköisesti S-rekryyn 31.8.2018 mennessä. (Klikkaa 'täytä hakemus')

Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Lisätietoja valmennuksesta antavat:

ABC-liikennemyymäläala:
Toimialajohtaja Heikki Tervanen puh. 050 593 5764

Matkailu- ja ravintola-ala:
Toimialajohtaja Pasi Kunelius puh. 050 310 5000
Ryhmäpäällikkö Katja Ylitalo puh. 050 411 9358 (14.8. alkaen)

sähköposti etunimi.sukunimi@sok.fi