S-Päällikkövalmennettava
ETELÄ-KARJALAN OSUUSKAUPPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Primary location:

LAPPEENRANTA

Sinustako tulevaisuuden päällikkö Eekoolle? Hae mukaan S-Päällikkö -valmennukseen

Haemme S-Päällikkövalmennettavia kasvamaan tulevaisuuden esimiehiksi Eekoolle. Odotamme sinulta rohkeaa ja haasteita pelkäämätöntä asennetta, halua johtaa ihmisiä sekä aitoa paloa ja intoa asiakaspalveluun sekä tuloksen tekemiseen. Olet positiivinen tiimityöskentelijä, joka on valmis heittäytymään kaikkiin toimialojemme monipuolisiin työtehtäviin.

Valmennus on tarkoitettu AMK-tutkinnon suorittaneille, pian valmistuville tai ammatillisen tutkinnon suorittaneille, joilla on jo alan työkokemusta. Tarjolla on valmennuspaikkoja market- ja liikennemyymäläkaupassa sekä matkailu- ja ravitsemiskaupassa. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen työsopimus ja valmennusajalta maksetaan palkkaa. S-Päällikkö-valmennuksen kesto on 1,5 vuotta ja siihen sisältyvä koulutus ja työsuhde alkavat marraskuussa 2021.

Valmennuksen aikana saat kattavan tuntemuksen päätoimialastasi käytännön työnkierron kautta. Valmennuksen tavoitteena on, että henkilö työllistyy tulevaisuudessa esimiestehtäviin Eekoossa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua laajasti Eekoon eri toimipaikkoihin ja työtehtäviin, monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Lisäksi saat käyttöösi Eekoon huippuhyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja valmennuksesta antaa henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä, puh. 010 7620 024 ke 28.7. kello 13-15 sekä to 29.7. kello 9-11. Hae valmennukseen 8.8.2021 mennessä eekoo.fi/tyopaikat

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473860
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta