(Poistunut julkaisusta)

S-Päällikkö
Satakunnan Osuuskauppa, Kauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Satakunnan Osuuskauppaan haetaan S-Päälliköitä

Haemme rohkeita ja haasteita pelkäämättömiä tulevaisuuden esimiehiä, S-Päälliköitä!

S-Päällikkö-valmennusohjelman tavoitteena on auttaa saavuttamaan valmiudet vaativiin ja vastuullisiin vähittäiskaupan esimiestehtäviin. Valmennus kehittää osallistujan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitoja sekä kykyä analysoida omaa toimintaa ja toimintaympäristöä. Valmennus ohjaa asiakaspalvelulähtöiseen ja kehittämissuuntautuneeseen toimintaan.

Kenelle?
Ammattikorkeakoulu- tai muun ammatillisen tutkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. Koulutukseen haetaan uusia ja innokkaita kykyjä, joilla on kasvupotentiaalia esimiestehtäviin. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen, kokoaikainen (37,5h/vko) työsopimus ja koulutusajalta maksetaan palkkaa.

Koska?
Valmennus alkaa marraskuussa 2019 ja kestää noin puolitoista vuotta.

Miten?
S-Päällikkö-valmennus koostuu sekä lähiopetuspäivistä että työssäoppimisjaksoista. Pääosa työajasta työskennellään Satakunnan Osuuskaupan eri toimialoilla ja ketjuissa. Valmennus antaa hyvät valmiudet toimia S-ryhmässä erilaisissa esimiestehtävissä ja auttaa luomaan kontaktiverkoston muihin S-Päällikkö-valmennettaviin. Valmennettava saa myös henkilökohtaisen tutorin tuen uran alkuvaiheeseen ja pääsee tutustumaan suunnitelmallisesti eri toimialoihin.

Tarjoamme valitulle todellisen näköalapaikan Satakunnan suurimman yksityisen työnantajan palveluksessa, kattavan valmennusohjelman ja rajattomat kehittymismahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Hakuaika valmennukseen päättyy maanantaina 15.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Jussi Kaartinen, jussi.kaartinen@sok.fi tai p. 050 388 3045.