S-Päällikkö, Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

ETSIMME ROHKEITA JA HAASTEITA PELKÄÄMÄTTÖMIÄ TULEVAISUUDEN ESIMIEHIÄ OSUUSKAUPPA VARUBODEN-OSLAN S-PÄÄLLIKKÖVALMENNUKSEEN

Oletko vastuunkantaja, joka haluaa johtaa ihmisiä? Nautitko asiakaspalvelutyön tekemisestä ja vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa? Onko sinulla näkemystä ja halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen? Oletko tavoitteellinen, päämäärähakuinen ja tulosnälkäinen? Jos vastasit kyllä, niin S-Päällikkö-valmennusohjelma on juuri sinua varten.

Monipuolinen valmennus valmistaa S-Päällikön tulevaisuuden koitoksiin vastuullisissa vähittäiskaupan, liikennemyymälän ja matkailu- tai ravitsemiskaupan esimiestehtävissä. Valmennusohjelman tavoitteena on antaa laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet kehittää osallistujan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitoja sekä kykyä analysoida omaa toimintaa ja toimintaympäristöään. Tavoitteena on, että valmennettava kehittää paitsi itseään myös työryhmää ja vastuualuettaan.

Kenelle?
Ammattikorkeakoulu- tai muun ammatillisen tutkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. Koulutukseen haetaan uusia ja innokkaita kykyjä, joilla on kasvupotentiaalia esimiestehtäviin. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen, kokoaikainen työsopimus ja koulutusajalta maksetaan palkkaa.

Milloin?
Valmennus alkaa marraskuussa 2019 ja kestää noin puolitoista vuotta.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme vakituisen, kokoaikaisen tehtävän, missä pääset monipuolisesti työskentelemään vaihtelevissa työtehtävissä erilaisten ihmisten parissa eri liiketoiminta-alueilla (market, ABC, ravintola, tavaratalokauppa). S-päällikkönä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään kaksikielisessä osuuskaupassamme, missä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä kehittämään itseäsi sekä koko osuuskaupan liiketoimintaa. Tarjoamme sinulle iloisen ja nuorekkaan työyhteisön, missä uskalletaan kokeilla uusia ideoita myös käytännössä.Tukena S-Päällikkö-valmennusjaksollasi toimii oma henkilökohtainen tutori. Henkilökuntaan kuuluvana olet oikeutettu saamaan VBO:n sekä S-ryhmän loistavat henkilöstöedut.

Jos haluat tietää S-päällikkövalmennuksesta enemmän käy tsekkaa
http://bit.ly/VBO-S-paallikko

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on asiakasomistajien omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa. Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa. Osuuskaupalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa ja lisäksi sillä on valtakunnallisia ja alueellisia yhteistyökumppaneita. Varuboden-Osla on toimialueellaan merkittävä työnantaja työllistäen yli 1 000 oman alansa ammattilaista. Alueellisuus ja yhteisöllisyys ilmenevät monin tavoin Varuboden-Oslan runsaan 65000 asiakasomistajan huomioimisessa. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Varuboden-Osla käyttää liiketoiminnastaan syntyvän liikevoiton alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi. Myös Varuboden-Oslan yhteistyökumppaneiksi on valittu sellaisia yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumia, joilla on alueellista merkitystä. Osuuskauppamme toimii itäisellä ja läntisellä Uudellamaalla sekä Ahvenanmaalla kaksikielisten asiakkaidemme palveluksessa. Kunnia-asiamme on tarjota hyviä työpaikkoja niin kokeneille osaajille kuin työuransa alussa oleville nuorille. Jokaisella työntekijällämme on omanlainen osaamisensa, taustansa ja potentiaalinsa - siitä olemme ylpeitä.

Innostuitko hakemaan meille töihin?
Jos kiinnostuit S-Päällikkövalmennuksesta, niin haethan jo tänään! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme S-kanavan kautta viimeistään sunnuntaina 25.8. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Heräsikö sinulle kysyttävää valmennukseen tai yritykseemme liittyen? HR-päällikkö Paula Pajunen (paula.pajunen@sok.fi, puh. 010-7659315) kertoo sinulle mielellään lisää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286453
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa