(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäperhepäivähoitaja, Valkovuokot ryhmäperhepäiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Ryhmäperhepäivähoitaja, Valkovuokot ryhmäperhepäiväkoti

Työavain 3-1743-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.10.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 22.10.2019 kello 15:45
Valkovuokot ryhmäperhepäiväkoti , Hiirisuontie 3b 02970 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Ryhmäperhepäivähoitajan tehtävät ryhmäperhepäiväkodissa. Hoitajien lukumäärä ja erilainen osaaminen mahdollistavat monipuolisen toiminnan. Ryhmäperhepäivähoitajat tekevät yhteistyötä alueen perhepäivähoitajien ja ryhmäperhepäivähoitajien sekä asukaspuistojen ja lähipäiväkotien työntekijöiden kanssa. Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö on ryhmäperhepäivähoidon vahvuus. Toimiva yhteistyö luo edellytykset lapsen hyvinvoinnille ja oppimiselle.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sensitiivistä työotetta ja joustavaa asennetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1927,62 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Paula Pulkkinen
0405515674
paula.pulkkinen@espoo.fi