Ryhmäpäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme nyt VR FleetCarelle kokenutta ryhmäpäällikköä tekniset palvelut-yksikköön Helsinkiin. Tehtävässä pääset johtamaan ja kehittämään asiantuntijapalvelua vaativissa rautatiekalustoon liittyvissä järjestelmäprojekteissa aina esiselvitysvaiheesta käyttöönottokokeisiin asti. Tekniset palvelut-yksikköön kuuluu noin kymmenen henkilön asiantuntijatiimi ja yksikkö tuottaa teknisiä selvityksiä ja projekteja niin VR Groupille kuin myös muillekin toimijoille kotimaassa ja ulkomailla. Projektit liittyvät usein eri mekaanisten ja sähköisten junajärjestelmien:

 • teknisiin muutoksiin ja konseptisuunnitteluun
 • regulaation seurantaan ja toteuttamiseen
 • elinkaaren arviointiin ja hallintaan
 • huolto-ohjelmien kehitykseen

Toivomme sinulla olevan työkokemusta vaativista järjestelmäasiantuntijan tehtävistä ja/tai projektipäällikkönä toimimisesta vähintään viiden vuoden ajalta. Sinulla on useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä ja sinulla on myös kokemusta ja hyviä näyttöjä asiantuntijapalveluiden kehittämisestä. Olet kiinnostunut järjestelmien tulevaisuuden näkymistä ja sinulla on halu kehittää niistä entistä parempia. 

Itseohjautuva toiminta ja prosessimainen lähestymistapa ovat sinulle tuttuja ja nautit haasteiden ja ongelmien ratkomisesta sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Tartut toimeen rohkeasti ja viet tehtävät aina maaliin asti. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa ja olet parhaimmillasi pienen paineen alaisuudessa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään myös useiden eri sidosryhmien kanssa ja tuottamaan kirjallisia materiaaleja, joten viestintätaitosi niin suullisesti kuin kirjallisestikin tulee olla erinomaiset sekä suomeksi että englanniksi. Myös asiakasrajapinnassa tapahtuva kehitys- ja yhteistyö kuuluu toimenkuvaasi. Koulutuksena sinulla on tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen vetovastuun VR FleetCaren ammattitaitoisessa ja kunnianhimoisessa asiantuntijatiimissä. Uusia projekteja on käynnistymässä ja pääset nyt itse vaikuttamaan siihen, miten asioita lähdetään edistämään. Olemme myös vakaa ja turvallinen työnantaja ja pidämme huolta henkilökunnastamme.

10 syytä valita meidät

 1. Pääset vaikuttamaan työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. Saat 1 000 mukavaa ja ammattitaitoista työkaveria
 4. Mielenkiintoiset koulutus- ja oppimismahdollisuudet sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tutustu VR FleetCareen >>

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Kuulemme mielellämme osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjuyksikön johtaja Anders Karlsson p. 040-862 1682 tai sähköpostitse anders.karlsson@vr.fi

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1391846
 • Tehtäväalue: Asennus/huolto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 21.10.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Anders Karlsson (anders.karlsson (a) vr.fi)
 • Puhelin: 040 862 168
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa