(Poistunut julkaisusta)

RYHMÄPÄÄLLIKKÖ
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme jätevedenpuhdistuksen kunnossapitoyksikköömme Helsinkiin ja Espooseen

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta. Jätevedenpuhdistamomme sijaitsevat Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta.

Päivittäinen työsi sisältää jätevedenpuhdistuksen projektisalkun hoitoa, projektien läpivientiä ja valvomista. Lisäksi olet suuressa roolissa automaatio -sekä kunnossapitojärjestelmien kehittämisessä. Kaikissa näissä osa-alueissa toimit yhdessä kunnossapidon ja tuotannon henkilöstön kanssa. Toimit asiantuntijoiden esimiehenä ja projektipäällikkönä jätevedenpuhdistuksen projekteissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta kunnossapidosta ja projektien menestyksekkäästä hoitamisesta. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta, innokkuutta viedä asioita eteenpäin ja oma-aloitteisuutta. Näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena. Lisäksi arvostamme esimieskokemusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Toimipisteessä on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. 

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kunnossapitopäällikkö Teemu Ketola (puh. 0500 442 127).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 9.3.2020.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b26782d0