(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Vammaisten tulkkauspalvelukeskus vastaa kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden tarvitsemien tulkkauspalveluiden järjestämisestä sekä Kelan järjestämän kuntoutuksen vieraan kielen tulkkivälityksestä sekä näihin liittyvien kustannusten korvaamisesta.


Haemme Vammaisten tulkkauspalvelukeskukseen Turkuun ryhmäpäällikköä vakituiseen tehtävään 1.4.2020 alkaen.

 

Keskuksessa toimii palveluryhmä ja kolme välitysryhmää. Välitysryhmien tehtäviin kuuluu tulkkivälitys ja etäpalvelu, ml. etätulkkaus. Toimit yhden välitysryhmän esimiehenä ja johdat ryhmää valmentavalla otteella sekä vastaat työn sujumisesta ja tavoitteiden toteutumisesta.


Ryhmäpäällikkönä osallistut lisäksi keskuksen toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön yhdessä keskuksen muiden esimiesten kanssa. Tarkempi tehtäväkuvaus määrittyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

 

Tunnistat itsesi seuraavista:

- soveltuva korkeakoulututkinto
- johdat työtä valmentavalla otteella tuloksellisesti sekä tavoitteellisesti
- sinulla on hyvät henkilöjohtamisen valmiudet
- pidät esimiestyöstä
- olet aikaansaava ja asiakaspalveluhenkinen
- sinulla on myös hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, muut kielet luetaan eduksi). Lisäksi arvostamme tulkkauspalvelualan tuntemusta.

 

Liity osaavaan joukkoomme.

 

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä yksikössä
- lounasedun
- kattavat työterveyspalvelut
- tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja antaa keskuksen päällikkö Sari Paloposki, p. 020 63 42826.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 28.2.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.