(Poistunut julkaisusta)

RYHMÄPÄÄLLIKKÖ
Pirkanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Ryhmäpäällikkö

Haemme Pirkanmaan Osuuskauppaan uuteen tehtävään

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan heti valmiin ruoan ja ruokatorien kehittämisestä ruokakaupoissamme

Tavoitteenamme on nostaa heti valmiin ruoan tarjonta uusiin sfääreihin ja helpottaa siten asiakkaidemme päivän ruokapolkua. Tavoitteenamme on nostaa myös ruokatoriemme ruoan valikoima, laatu, värikkyys ja maku ylivertaiselle tasolle. Luot ja kehität yhdessä tiimisi kanssa uutta ruokatarjoomaa innovatiivisesti asiakkaiden hyväksi, ja sinulle on itsestään selvää, että ruokatuotteemme elävät vuodenajoissa ja tulevaisuuden trendejä luoden.

Sinulla on vahvat kokemukset ja näkemykset ruoan volyymibusineksesta (ruokateollisuus, catering, co-branding), ja olet näyttänyt kykysi tuloksentekijänä. Olet kaukana perässähiihtäjästä. Passion, courage ja customer experience ovat sinulle kaiken toiminnan kehittämisen lähtökohta. Tulet onnistumaan työssäsi vain, jos olet huippu ihmisten johtamisessa, osallistamisessa ja sinulla on takataskussasi rautaiset johtamisen systeemit.

Mission impossible? Ei uudelle ryhmäpäälliköllemme, sillä tarjoamme sinulle huikean tuen ja resurssit tavoitteiden saavuttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki, p. 010 767 0081 ma 10.2. klo 13-14 ja to 20.2. klo 13.30-14.30 sekä Eezy Personnelin konsultti Ari Juvonen, p. 03 31380 444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.2.2020 mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta.