Ryhmäpäällikkö
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Ovatko termit LTE, 5G, PBX ja mobiilivaihde sinulle tuttuja? Kiehtooko sinua ihmisten välisen viestinnän tekniikat, mutta olet kuitenkin parhaimmillasi johtaessasi asiantuntijoita kyseisten teemojen ympärillä? Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö.

Istekki Oy:n käyttöpalvelut-osaston viestintäteknologian palvelut -ryhmälle tarvitaan Tampereelle esimiestyöhön intohimoisesti suhtautuva RYHMÄPÄÄLLIKKÖ. Tehtävässä vastaat puhe- ja viestintäratkaisujen tuottamisesta niin perinteisessä lankaverkossa kuin mobiiliverkoissakin. Vastuualueelle kuuluu myös muita viestinnän palveluja mukaan lukien ip-pohjaiset puhe- ja videoratkaisut sekä Contact Center-palvelut. Tukenasi toimii isoa joukko asiantuntijoita ja kollega Kuopiossa.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kykyjä aktiiviseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn sekä rohkeutta itsesi ja muiden johtamiseen. Tehtävässä vastaat myös tarvittavien ulkopuolisten toimijoiden ja alihankkijoiden hallinnasta. Tehtävässä suoriutumisesta annettujen tavoitteiden mukaisesti raportoit osaston johtajalle.

Yhtiönä arvostamme asiakaslähtöistä ja avointa asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota kohdata uusia haasteita ennakkoluulottomasti. Lisäksi edellytämme hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Hakijalta toivomme
- Asiakaslähtöistä toimintatapaa
- Intohimoa ja kykyä kehittää omaa ja ryhmän toimintaa
- Erinomaisia ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Vastuullista otetta työskentelyyn yhteisten päämäärien saavuttamiseksi
- Soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta tai vastaavan tasoista osaamista

Arvostamme myös
- ITIL- osaamista ja soveltamista
- Palvelun laadunhallinnan tuntemusta
- Sopimushallinnan osaamista
- Mittaamisen ja raportoinnin kehittämisen valmiuksia
- Aikaisempaa esimies- ja johtamiskokemusta

Jos esimiestyö ja ihmisten johtaminen saavat sinut innostumaan, niin tutustu mahdollisuuteen tarkemmin ja jätä hakemuksesi pian.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1323490
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere
  • Lisätietoja antaa: Käyttöpalvelut-osaston johtaja Reijo Kontkanen, p. 040 8080 801, reijo.kontkanen@istekki.fi