(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme tuotannon omaisuuden hallintaan Naantaliin

Ryhmäpäällikköä

vahvistamaan Nesteen Naantalin tuotantolaitoksen omaisuuden hallintaa.

Ydintehtävät ja vastuut

Tehtäviisi kuuluvat laitekunnossapidon toteutuksen johtaminen omaisuuden hallinnan prosessien mukaisesti. Laitekunnossapidossa alaisinasi toimii konekunnossapidon työnjohtajat sekä mekaanisen ja rakennusteknisen kunnossapidon valvojat. Tehtävässä raportoit tuotantolinjan Asset Managerille.

Ryhmäpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu laitekunnossapidon (Kone-, mekaaninen- ja rakennustekninen kunnossapito) toteutuksesta, varmistaen turvallisen, laadukkaan ja kustannustehokkaan toiminnan.

  • Tehtävässä toimit laitekunnossapidon esimiehenä ja vastaat alaistesi osaamisesta ja osaamisen kehittämisestä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä 
  • Varmistat toimintatapamuutosten läpiviennin ja pysyvyyden päivittäisessä toiminnassa
  • Osallistut myös ongelmanratkaisuun, tapahtumatutkintoihin sekä kehitys- ja investointihankkeiden läpivientiin
  • Vastaat myös vastuualueesi operatiivisesta palvelutoimittaja yhteistyöstä. 

Menestyksen avaimet tehtävään

Edellytämme tinkimätöntä turvallisuusasennetta, määrätietoista työskentelytapaa ja esimiestyökokemusta.

  • Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Olet omiasi haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa ja työskentelet systemaattisesti yhteisten tavoitteiden eteen. 
  • Edellytämme muutosjohtamisen taitoja sekä innostusta asioiden, ihmisten ja prosessien kehittämiseen.
  • Kommunikoit myös sujuvan suomen lisäksi sekä suullisesti että kirjallisesti englannin kielellä. 
  • Eduksi katsomme painelaitelainsäädännön tuntemuksen sekä hitsaus-/materiaaliosaamisen.

Tehtävään vaaditaan ammattikorkea- tai korkeakoulutasoista teknisen alan tutkintoa tai vastaavia tietoja  sekä aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuuden laitosten asiantuntija tai  esimiestehtävistä. Aiemmat esimiestehtävät prosessiteollisuudessa ja ymmärrys turvallisuuskriittisen organisaation toiminnasta katsotaan eduksi.

Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Tueksi tarjoamme reilun ja osaavan työyhteisön. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ja organisaation osaamista sekä ympäröivää toimintaa.

Kaikki uudet Nesteläiset saavat laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin. Esimiehille tarjoamme lisäksi räätälöidyn esimiesperehdytysjakson. Yhtiönä kehitämme aktiivisesti henkilöstömme osaamista kaikilla organisaatiotasoilla yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten ammattilaisten kanssa. 

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Asset manager Sami Wasström puh. 050 458 1198. Puhelinaika torstaisin ja perjantaisin klo 14:00-16:00.

Hakuaika päättyy 29.9.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.