(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Tietopalvelujen tulosyksikkö käynnisti toimintansa 1.4.2019 lukien. Yksikön tehtävänä on kehittää tietopalveluja Kelan ydintoiminnan yhdeksi kivijalaksi. Tietopalvelujen yksikkö tuottaa mm. analytiikka-, tietovaranto-, tiedonvälitys-, tutkimus- ja innovaatiopalveluita.

 

Haemme Kelan tietotopalvelujen asiakkuusryhmään ryhmäpäällikköä.

 

Toimit ryhmäpäällikkönä tiedonhallintayksikön asiakkuusryhmässä, jossa toimit suunnan näyttäjänä ja motivaation luojana yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Teet yhteistyötä Kelan tietopalvelujen johtoryhmän kanssa. Ryhmässä työskentelee 31 henkilöä.

 

Asiakasryhmä muodostuu mm. Kantan sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisten palveluiden tuoteomistajista ja asiakkuusvastaavista. Kehitämme ja ylläpidämme Kantan kansallisia ja lakisääteisiä tietojärjestelmäpalveluja sekä niihin liittyviä tukipalveluja. Tietojärjestelmien suunnittelu tapahtuu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa. Toimit lähiesimiehenä asiakkuusryhmän toimihenkilöille; huolehdit ryhmäsi henkilöstön rekrytoinnista, tuesta ja osaamisen kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä IT-palvelujen kanssa.

 

Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, määrätietoisuutta sekä joustavuutta monipaikkaisessa työyhteisössä. Kehität työyhteisöä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja osaat huomioida asiantuntijat myös yksilöinä. Toimintatapasi on valmentava ja palveleva, omaksut nopeasti uusia asioita ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Olet innostunut ja myönteinen. Sinulla on esimieskokemusta sekä kokemusta toiminnan muutoksesta. Omaat soveltuvan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinnon. Sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemus katsotaan eduksi.

 

Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Työskentelypaikka on Helsinki tai Jyväskylä. Paikka on vakituinen, ja täytetään mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja saat sähköpostitse yksikön päällikkö Marianna Karhulta (etunimi.sukunimi@kela.fi).

 

Hae tehtävää 19.9.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.