(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Tule tekemään uraasi kiskoliikenteen parissa.

Etsimme tavoitteellista ja osaavaa ryhmäpäällikköä kiskoliikenteen turvalaiteryhmään. Ryhmämme tuottaa suunnittelu-, asiantuntija ja turvalaitteiden käyttöönotto palveluita toimialueenaan koko Suomi sekä pohjoismaat.

Tehtävässä toimit ryhmäpäällikkönä turvalaiteryhmässä. Vastaat asiakastyöstä, töiden hankkimisesta sekä ryhmän kehittämisestä. Olet mukana uusien osaajien rekrytoinneissa. Työskentelet noin 25 asiantuntijan ryhmässä. Käytössäsi ovat alan nykyaikaisimmat ohjelmistot.

Odotamme sinulta loistavaa asennetta ja vähintään insinöörin (AMK) koulutusta sekä kokemusta kiskoliikenteen turvalaiteprojektien johtamisesta. Englannin ja etenkin ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, uudistushaluinen ja tavoitteellinen joukkuepelaaja. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi monipuolisen ja haasteita tarjoavan tehtäväkentän vastuineen nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä aina haastavampiin tehtäviin isossa organisaatiossa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Mikko Rislakki (mikko.rislakki@vr.fi), 040-5849319

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.