(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö
Cabonline Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme contact centeriimme Ryhmäpäälliköitä jotka toimivat tulosvastuullisina esimiehenä päivystäjille ja raportoivat kaupalliselle johtajalle.
Tärkeimmät tehtävät ovat päivystäjätiimin johtaminen, valmentaminen ja vuorojen organisoiminen, toiminnan tehokkuuden ja asiakaspalvelun laadun kehittäminen sekä osallistuminen asiakaspalvelutyöhön. Ryhmäpäällikkö pitää langat käsissään ja ohjaa työtä omalla esimerkillään ja tekemisellään. Työtä tehdään monipuolisissa vuoroissa yhteistyössä muiden ryhmäpäälliköiden sekä esimiehen kanssa.

Odotamme sinulta

Ryhmäpäällikön tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta ja dispatch-toiminnasta sekä niiden kehittämisestä. Esimieskokemus, taksialan tuntemus sekä liiketoiminnan ymmärrys auttavat onnistumaan Ryhmäpäällikön työssä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta asiakaspalvelua kohtaan, tuloshakuisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Tehtävä vaatii myös joustavuutta työaikojen suhteen, sillä contact center on aina auki, ja Ryhmäpäällikkötiimillä on kiertävä päivystysvastuu. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään Cabonline Finland Oy:n asiakaspalvelua ja toimintatapoja muuttuvassa markkinatilanteessa, joka avaa uusia mahdollisuuksia. Tehtävä antaa mahdollisuuden osallistua toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen kasvavassa yhtiössä ja innostavassa porukassa. Kovanen tunnetaan ammattitaidostaan sekä erinomaisesta asiakaspalvelustaan. 

Hakuaika tehtävään päättyy 20.1.2019. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hausta vastaa Kovanen Yhtiöt Oy:n Kaupallinenjohtaja Petri Tervevuori (petri.tervevuori@kovanen.com, puh. 040-565 9895). Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä yhteystietosi ja ansioluettelosi Petrille mahdollisimman pian, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.