(Poistunut julkaisusta)

RYHMÄPÄÄLLIKKÖ
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköömme Turun toimistollemme

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

 Automaatio -ryhmään
 (Design Manager)

Kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuden automaatiokohteiden myynti- ja tarjoustyöhön, asiakasrajapintatehtäviin sekä ohjaamaan automaatio-/MES –suunnitteluryhmäämme.

Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa. Toteutamme esi-, perus- ja toteutussuunnitteluhankkeita sekä valvonta- ja käyttöönottotehtäviä prosessi- ja koneenrakennusteollisuuden sekä laivateollisuuden asiakkaillemme yli 40 vuoden kokemuksella. Toimintaamme sisältyvät myös vaativat kokonaistoimitukset (Turnkey) automaatiojärjestelmien toteutusten osalta.

Suunnittelutyökaluina ohjelmistokehityksessä käytämme pääasiassa kansainvälisesti tunnettujen toimijoiden, kuten Siemens, Omron, Allen-Bradley, ABB, Emerson, Wonderware ym. tuotteita ja IT- sektorilla toimituksiimme sisältyvät mm. tietokantapohjaiset MES -tuotteet sekä sulautetut järjestelmät.

Odotamme sinulla olevan vahva tekninen osaaminen alalta. Pystyt toimimaan tarvittaessa myös pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä, sillä projektityöskentelyyn osallistuminen on osa tehtävää. Sinulla on kokemusta esimiestyöskentelystä (3-5 vuotta) linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävistä, sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa ja motivoida.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins AMK.) ja erityisesti automaatiotekniikan, tietotekniikan, säätö- ja mittaustekniikan sekä yleisesi prosessiautomaation tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta, sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito on välttämätön, saksan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2017 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönjohtaja Jari Åberg,
puhelin +358 50 401 5559, sähköposti jari.aberg@elomatic.com