(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, viestintäratkaisut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme yritysliiketoiminnan viestintäratkaisut- tiimiin Helsinkiin ryhmäpäällikköä

 

DNA yritysliiketoiminnan viestintäratkaisut- tiimiin tehtävänä on viestintäpalveluiden toimittaminen asiakkaille.

Ryhmäpäällikön tärkeimpänä vastuuna on mahdollistaa tiimiläisten onnistuminen työssään sekä innostaa ja sparrata heitä saavuttamaan asetetut tavoitteet. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Haemme motivoitunutta ja asiantuntevaa esimiestä, jolla on jo kokemusta sekä näkemystä lähiesimiestyöstä. Esimiehenä olet vahvasti ihmisiä osallistava, helposti lähestyttävä ja yhteistyötä rakentava. Panostamme DNA:lla vahvasti valmentavaan johtamiseen, joten kokemus valmentavasta esimiestyöstä katsotaan eduksi. Esimiestyön lisäksi tunnet myös palveluiden taustalla olevia teknologioita ja olet innokas oppimaan lisää.

Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen, itsenäinen ja omaat erinomaiset organisointitaidot, jonka ansiosta toimit nopeasti muuttuvissakin tilanteissa. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja osaat sekä uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Sinulla on kokemusta toiminnan kehittämisestä sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Esimiehenä olet vahvasti ihmisiä osallistava, helposti lähestyttävä ja yhteistyötä rakentava. Olet vakuuttava viestijä, esiintyjä ja aktiivinen verkostoituja. Haluat näyttää osaamisesi ja kehittää itseäsi edelleen. Englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin esitettynäkin.

Työtehtävä vaatii mahdollisesti matkustamista myös muihin DNA:n toimipisteisiin.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia sekä osaamista ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Tutustu kulttuuriimme tarkemmin: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Miltä kuulostaa? Olisitko meidän tuleva työkaveri? Hae alla olevan hakulinkin kautta 19.1.2020 mennessä.

Lisätietoja antaa Joni Lundgren 044 044 2730, parhaiten tavoittettavissa arkisin 8-16, tai s-postitse joni.lundgren@dna.fi