(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, verkonhallintapalvelut
DNA Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Tule meille työkaveriksi DNA:n Tekniikan verkonhallintapalveluihin ryhmäpäälliköksi Helsinkiin

Sinun vastuullasi on toimia valmentavana Service Desk esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu mahdollistaa ryhmäsi asiakaspalvelun laadukas työskentely sekä miettiä keinoja, miten parannamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja asiakastyytyväisyyttä vielä paremmaksi. Toimit yhdessä toisen ryhmäpäällikön kanssa tiiviissä yhteistyössä ja ratkotte päivittäin esiin nousevia, välillä haastaviakin tilanteita ja tuette ryhmän ammattitaitoista tekemistä innokkaalla ja motivoivalla otteella.

Tulet johtamaan sertifioitujen tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoiden huipputiimiä, joka ratkaisee yritysasiakkaidemme teknisiä haasteita Työpäiväsi sisältävät Service Desk -ryhmän esimiestehtäviä, osallistumista toiminnan organisointiin ja palvelutason laadun ylläpitoon yhdessä sidosryhmien ja oman ryhmäsi kanssa. Seuraat myös tiiviisti toiminnalle asetettuja tavoitteita. Meille on tärkeää toiminnan sekä jokaisen ryhmän jäsenen osaamisen kehittäminen, joten tulet ylläpitämään oppivaa ympäristöä sekä mielekästä tekemistä. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Sinulta löytyy erinomainen tekninen ymmärrys ja osaaminen tietoliikennepalveluista, jotka olet saavuttanut tietoliikennealan koulutuksen sekä useamman vuoden työkokemuksen kautta. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Jotta pääsemme yhdessä kehittämään toimintaa, on hyvä, että sinulla löytyy kokemusta esimiehenä työskentelystä. Sopeudut vaivatta jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja haluat kehittää omaa osaamistasi sekä seuraat mielenkiinnolla tekniikan kiihtyvää kehitystä.

Työtehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja sekä hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja Service Deskin työtehtäviin liittyen voit kysellä tulevalta kollegaltasi Omid Rokhsatzadehilta puh 044 044 2779 tai omid.rokhsatzadeh@dna.fi. Ja muissa kysymyksissä voit kääntyä osastopäällikkö Tomas Långin puoleen puh 044 044 4216 tai tomas.lang@dna.fi.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.
Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 5.6.2020 mennessä! Työpaikkasi sijaitsee DNA:n pääkonttorissa Helsingin Käpylässä.