(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö Veljekset Keskisen vaatepuolelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Asiakkaamme, Veljekset Keskinen Oy, on Suomen suurin ja tunnetuin tavaratalo sekä Suomen suosituin matkailukohde yli 6 miljoonan vuosittaisella kävijällä.


Etsitkö uusia haasteita vaatealalla? Nyt on tarjolla tilaisuus päästä Suomen suurimman tavaratalon vaatepuolen vetäjäksi.

 


Haemme Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumis- ja urheiluosastolle ryhmäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Ryhmäpäällikkö toimii oman osastonsa tulosvastuullisena vetäjänä sekä esimiehenä ostajille ja myymälän lähiesimiehille.

 

Tärkeimmät tehtävät ovat oman tuoteryhmän liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä samanaikaisesti oman tiimin johtaminen, kehittäminen ja kannustaminen. Ryhmäpäällikkö pitää langat käsissä ja ohjaa työtä omalla esimerkillä ja tekemisellä. Työtä tehdään yhteistyössä muiden ryhmäpäälliköiden kanssa.

 

Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on kattava kokemus vaatealasta ja siihen liittyvän liiketoiminnan kehittämisestä. Kokemuksen lisäksi kaupallinen koulutustausta sekä liiketoiminnan ymmärrys antavat henkilölle hyvän pohjan toimia ryhmäpäällikkönä ja vetää pukeutumisen/urheilupuolen tiimiä.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta alaa kohtaan, trendien seuraamista, rautaista osaamista tuloksen tekemisestä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Ryhmäpäällikkö osallistuu myös ostotyöhön, joten ostokokemus alalta on välttämätöntä. Lisäksi työ vaatii joustavuutta työaikojen suhteen mm. sesonkien ja tapahtumien aikana. Työ sijaitsee Tuurissa ja uuden ryhmäpäällikön toivotaan aloittavan tehtävässä syksyn 2019 aikana.

 

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumisosastoa. Tehtävässä on mahdollisuus olla mukana toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Veljekset Keskinen Oy:ssä työskentely on monipuolista ja töitä tehdään kunnianhimoisesti "kyläkauppahengellä". Mielenkiintoisen ja vastuullisen työkuvan sekä yrittäjähenkisen työyhteisön lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus.

 


Hakuaika tehtävään päättyy 25.8.2019. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hausta vastaa Adecco Vaasan henkilöstökonsultti Pauliina Rintala (pauliina.rintala@adecco.fi, puh. 040 149 5197), joka antaa tarvittaessa lisätietoja tehtävästä.