(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö Veljekset Keskisen pukeutumisosastolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018Työn kuvaus:
  Asiakkaamme, Veljekset Keskinen Oy, on Suomen suurin ja tunnetuin tavaratalo sekä Suomen suosituin matkailukohde yli 6 miljoonan vuosittaisella kävijällä. Tuurissa sijaitseva matkailukohde käsittää Tavara- ja Ruokapuodin, lukuisia ravintoloita, karavaanialueen ja hotellin.
 
Etsitkö uusia haasteita vaatealalla?
 
Haemme Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumis- ja urheiluosastolle ryhmäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Ryhmäpäällikkö toimii oman osastonsa tulosvastuullisena vetäjänä sekä esimiehenä ostajille ja myymälän lähiesimiehille.
 
Tärkeimmät tehtävät ovat oman tuoteryhmän liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä samanaikaisesti oman tiimin johtaminen, kehittäminen ja kannustaminen. Ryhmäpäällikkö pitää langat käsissä ja ohjaa työtä omalla esimerkillä ja tekemisellä. Työtä tehdään yhteistyössä muiden ryhmäpäälliköiden kanssa.
 
Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on kattava kokemus pukeutumisalasta ja siihen liittyvän liiketoiminnan kehittämisestä. Kokemuksen lisäksi kaupallinen koulutustausta sekä liiketoiminnan ymmärrys antavat henkilölle hyvän pohjan toimia ryhmäpäällikkönä ja vetää pukeutumisen/urheilupuolen tiimiä.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta alaa kohtaan, trendien seuraamista, rautaista osaamista tuloksen tekemisestä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Ryhmäpäällikkö osallistuu myös ostotyöhön, joten ostokokemus alalta on välttämätöntä. Lisäksi työ vaatii joustavuutta työaikojen suhteen mm. sesonkien ja tapahtumien aikana.
 
Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumisosastoa. Tehtävässä on mahdollisuus olla mukana toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Veljekset Keskinen Oy:ssä työskentely on monipuolista ja töitä tehdään kunnianhimoisesti ”kyläkauppahengellä”.
 
Hakuaika tehtävään päättyy 31.7.2018. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hausta vastaa Adecco Vaasan Senior HR Consultant Nina Vesavuori (nina.vesavuori@adecco.fi, puh. 050 383 0168) ja HR Consultant Pauliina Rintala (pauliina.rintala@adecco.fi, puh. 040 149 5197), jotka antavat myös tarvittaessa lisätietoja tehtävästä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ryhmäpäällikkö


Sijainti:  Vaasa


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nina Vesavuori


Toimipaikka:  Vaasa