(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, vammaisetuudet
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Kelan etuuspalvelujen lakiyksikön vammaisetuusryhmä vastaa vammaisetuuksien ja vammaisten tulkkauspalvelun etuusohjauksesta, sisällön kehittämisestä sekä tulkkauspalvelun hankinnan ja sopimushallinnan tehtäväkokonaisuuksista. Haemme ryhmäämme esimiestä vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Helsinkiin.

Ryhmäpäällikkönä toimit ryhmän lähiesimiehenä ja osallistut yhteistyöhön Kelan sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja mielellään osaamista vammaisetuuksista ja/tai vammaisten tulkkauspalveluista. Johtamistapasi on positiivinen, yhteistyökykyinen ja joustava vaihtelevissa työtilanteissa. Työ edellyttää kiinnostusta sosiaaliturvan kehittämiseen, itsenäistä työotetta ja hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Kokemus esimiestyöstä ja asiantuntijatyön johtamisesta on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työskentelymahdollisuuden sosiaaliturvan näköalapaikalla. Tarjolla on haastava, monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä kehittyvässä työympäristössä. Voit esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Tehtävän aloitus on 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat lakiyksikön päällikkö Mia Helle, puh. 040 350 6301 ja työ- ja toimintakykyetuuksien osaamiskeskuksen päällikkö Mikko Toivanen, puh. 040 124 4955.

Hae tehtävää 30.8.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.