(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö vakuutusyhtiöiden valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Vahinko- ja henkivakuutus -toimisto vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvonnasta. Eurooppalainen yhteistyö on tiivis osa arkeamme. Tavoitteenamme on vakuutustoiminnan terve kehitys ja vakuutettujen etujen turva.

Tavoitteellinen asiantuntija, joka arvostat merkityksellistä työtä sekä pidät uusista haasteista – meillä on sinulle mielenkiintoinen tehtävä tarjolla.

Haemme joukkoomme

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

uuteen Laki- ja kansainväliset asiat -ryhmään tuomaan vahvaa osaamista vakuutusyhtiöiden oikeudelliseen valvontaan ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Olet esimiehenä tiimille, jonka vastuulla on vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden, vakuutusryhmien ja eräiden finanssikonglomeraattien oikeudellinen valvonta. Tiimisi kanssa osallistutte lainsäädännön valmisteluun sekä kotimaassa että kansainvälisissä työryhmissä. Vastaatte pohjoismaisen yhteistyön ja Euroopan vakuutus- ja lisäeläkeviranomaiseen EIOPAan liittyvän työn koordinoinnista. Esimiestehtävän lisäksi toimit asiantuntijana.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vankka vakuutussektorin lainsäädännön tuntemus, aiempi esimieskokemus on valttikorttisi. Vastaat tehtävässäsi Henki- ja vahinkovakuutus -toimiston päällikölle.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen ja esiintymistaitoinen. Tiimissä työskentely on sinulle tuttua. Osaat motivoida ja kannustaa ryhmäsi jäseniä sekä priorisoida ja organisoida tehtäviä muuttuvissa tilanteissa. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi englanniksi ja pärjäät ruotsin kielellä.

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Pääset vaikuttamaan finanssi- ja vakuutustoiminnan kannalta keskeisten toimijoiden valvontaan Suomessa. Teet haastavia ja monipuolisia valvontatehtäviä sekä kehität toimintaa yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa toimialan vastuullisuuden ja vakavaraisuuden varmistamiseksi.

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (5 vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Tehtävä on uudelleen haettavana, joten aiemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 046 876 9600 tai teija.korpiaho(at)finanssivalvonta.fi. Teijan tavoitat parhaiten 12.-16.11., 23.11. ja 29.-30.11.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Sinun ja noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA