(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö vakuutusyhtiöiden valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Vakuutusvalvontaosaston vahinko- ja henkivakuutus -toimisto vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvonnasta. Lisäksi valvomme riskiperusteisesti mm. markkina- ja vakuutusteknisiä riskejä sekä vastuuvelan laskentaa ja sen riittävyyttä. Eurooppalainen yhteistyö on tiivis osa arkeamme. Tavoitteenamme on vakuutustoiminnan terve kehitys ja vakuutettujen etujen turva.

 

Haemme joukkoomme

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

uuteen laki- ja kansainväliset asiat -ryhmään tuomaan vahvaa osaamista vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden juridiseen valvontaan ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Toimit esimiehenä tiimissä, jonka vastuulla on vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden sekä vakuutusryhmien juridinen valvonta. Osallistut tiimisi kanssa lainsäädännön valmisteluun sekä kotimaassa että kansainvälisissä työryhmissä. Tiimillesi kuuluu myös pohjoismaisen yhteistyön ja Euroopan vakuutus- ja lisäeläkeviranomaiseen EIOPAan liittyvän työn koordinointi. Esimiestehtävän lisäksi toimit myös itse asiantuntijana.

Edellytämme sinulta

  • vankkaa vakuutussektorin lainsäädännön tuntemista
  • taitoa viestiä sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi
  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Sinulla on kokemusta vakuutusalalla työskentelystä. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta sekä kokemusta kansainvälisistä tehtävistä. Sinulla on taito motivoida ja kannustaa ryhmäsi jäseniä sekä priorisoida ja organisoida tehtäviä muuttuvissa tilanteissa. Olet aktiivinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen.

Meillä työskentelet finanssisektorin kannalta keskeisessä viranomaisessa. Teet haastavia ja monipuolisia tehtäviä valvonnan ja kehittämistyön parissa asiantuntevassa työyhteisössä. Pääset vaikuttamaan siihen, miten vakuutustoiminnan kannalta keskeisiä toimijoita Suomessa valvotaan.

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (5 vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 046 876 9600, teija.korpiaho@finanssivalvonta.fi.
 
 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Hallinnollisesti toimimme Suomen Pankin yhteydessä, päätöksenteossa olemme itsenäisiä. Fivalaisia on lähes 200, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA