(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, turvalaitesuunnittelu
Winco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme energiseen joukkoomme turvalaitesuunnittelun ryhmäpäällikköä. Voit valita Pirkkalan, Mikkelin tai Helsingin toimipisteistä sinulle parhaiten sopivan.

Suunnitteluryhmän tehtäviin kuuluvat mm. radan turvalaite- ja radan apujärjestelmien suunnittelutehtävät ST-urakoissa, erillisissä suunnittelusopimuksissa sekä sisäisissä suunnittelutehtävissä. Suunnitteluryhmä toimii aktiivisesti yhteistyössä toteuttavan organisaation kanssa. Tulet työssäsi vastaamaan turvalaitesuunnitteluryhmän kehittämisestä, turvalaitesuunnittelun tarjouslaskennasta ja myynnistä sekä projektien johtamisesta muun organisaation tukemana.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. diplomi-insinööri, sähkö- tai automaatioinsinööri) sekä vahva kokemus rautateiden turvalaitejärjestelmien perussuunnittelusta. Arvostamme lisäksi kokemusta turvalaitteiden perussuunnittelun projektipäällikön tehtävistä, tietomalliosaamista ja ruotsin kielen taitoa.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot vähintään suomeksi ja englanniksi. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on erinomainen paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelupäällikkö Timo Hartikainen osoitteessa timo.hartikainen@winco.fi

Odotamme hakemustasi! Toimithan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää meille osoitteeseen timo.hartikainen@winco.fi. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 31.7.2018.