(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, tuoretuotteet
S-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Onko kuluttajatarpeiden ymmärtäminen leipälajisi? Onko toiminnan kehittäminen sinulle helppo nakki? Jos olet lisäksi myyntihakuinen ja innostava asiantuntijoiden esimies, niin sillä sipuli. Jos hakuilmoitus uppoaa sinuun kuin veitsi voihin, niin laitathan hakemuksen tulemaan. Seuraavaksi vähän lihaa luiden ympärille ja lopetetaan nämä sanaleikit. 😊

Nykyisen ryhmäpäällikön siirtyessä organisaatiossamme eteenpäin haemme SOK marketkaupan ketjuohjaukseen valikoimat, hinnoittelu ja markkinointi -yksikön toisen tuoretuotetiimin vetäjäksi uutta ryhmäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme vähittäiskaupan, päivittäistavaroiden tai elintarvikkeiden alalta jo kokemusta omaavaa kaupan alan moniottelijaa. Sinulla on kiinnostusta ruoan trendien ja muuttuvien asiakastarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen ja lähestyt valikoimahallinnan haasteita analyyttisesti. Olet innostunut ja syventynyt analytiikan hyödyntämiseen valikoima- ja hinnoittelutyössä ja tiimisi toiminnan tunnusluvut pysyvät hallinnassasi ja ohjaavat toimintaasi. Tehtävässä viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa ja kykenetkin kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Yhteistyö tiimin sisällä ja sen ulkopuolelle on luontevaa ja toimivaa. Välillä hektisenkin arkemme keskellä sinulla pysyy langat käsissä ja siedät painetta ja tiukkojakin aikatauluja. Viet asioita ja projekteja jämäkästi eteenpäin ja toimit määrätietoisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestymistäsi auttaa soveltuva korkeakoulututkinto.

Saat vetääksesi noin kuuden hengen huippuammattilaistiimin, joka koostuu valikoima- ja kehityspäälliköistä sekä valikoimakoordinaattorista. Viihdymme ruokakaupan tiiviissä, jokapäiväisen kilpailun maailmassa, mutta päivän tilanteen lisäksi suunnittelemme ja kehitämme asioita pitkällekin eteenpäin. Meillä on reipas tekemisen meininki ja hyvä porukan yhteishenki. Työpaikka sijaitsee Ässäkeskuksessa Helsingin Vallilassa.

Ryhmäpäällikön tehtävässä autat tiimiäsi onnistumaan valikoima-, hinnoittelu- ja konseptityössä

Tuoteryhmien valikoima- ja hinnoittelutyö on tiimin toiminnan ydintä, jota tehdään pääosin muutaman kuukauden jaksoissa ja välillä nopeastikin reagoiden. Tärkeä osa työtä on tuoteryhmäkonseptien ja toimintamallien systemaattinen kehittäminen ja kehitysprojektien läpivienti. Tämä rooli tarjoaa haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jonka työn jälki näkyy kaikissa ruokakaupan ketjuissamme: Prisma, S-market, Food Market Herkku, Sale, Alepa ja ABC-market. Valitun henkilön tiimin tarkka tuoteryhmävastuualue täsmentyy myöhemmin hakuprosessin jälkeen.

Tulet työskentelemään SOK marketkaupan ketjuohjauksessa, jonka vastuulla on S-ryhmän marketkaupan kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Meillä pääset innovatiiviseen ja kehitysmyönteiseen organisaatioon ja osaksi työstään innostunutta asiantuntijaporukkaa. Olemme aina valmiita tukemaan ja auttamaan kollegaa, ja kokoonnumme tiimipalaverien lisäksi lounastunneille ja kahvihetkille.

Olisi melkoinen latteus todeta vain, että tässä tehtävässä saat näköalan suomalaisen ruokakaupan maailmaan. Ruoan trendit, erilaistuvat kulutustarpeet, uudet innovaatiot, kehittyvät konseptit, kova kilpailu, digitalisaatio ja verkkokaupan kasvu – maailma ympärillämme muuttuu ja on murroksessa. Tähän kaikkeen pääset mukaan – etkä vain osallistumaan vaan aktiivisesti tekemään, kehittämään ja johtamaan. Saat paljon vastuuta mutta myös vapautta ja kaiken tukemme onnistuaksesi.

Tiimisi kädenjälki näkyy miljoonien suomalaisten jokapäiväisessä elämässä ja on kaupankäyntinä miljardien eurojen kokoluokassa. Pääset vaikuttamaan S-ryhmän päivittäistavarakaupan ytimessä ja kehittymään ja oppimaan monipuolisesti. Jos kaipaat myöhemmin urallasi uusia tehtäviä, niin vaihtoehtoja tässä jatkuvasti kehittyvässä kaupparyhmässä tulee riittämään. Erinomaisista henkilöstöeduistamme pääset lukemaan lisää täältä.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?

Jos jäit kaipaamaan lisätietoja tehtävästä, voit soittaa tuoretuotteiden valikoimajohtaja Antti Oksalle (puh. 010 76 80699) 29.6. klo 9-10 tai 6.8. klo 16-17. Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 7.8.2020 oheisen hakulomakkeen kautta. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.