(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö (teollisuussähköryhmä)
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic –tuotemerkillä. Elomatic on kansainvälisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation ja Electrification - yksikköömme Espoon toimistollemme

Ryhmäpäällikköä teollisuussähköryhmään (Design manager)

kotimaisten sekä ulkomaisten kohteiden sähkö- ja automaatiosuunnittelun esimiestehtäviin, myynti- ja tarjoustyöhön sekä projektinhallinta- ja asiakasrajapintatehtäviin. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat kuudella paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Porissa.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä työkokemus alalta. Pystyt toimimaan tarvittaessa myös pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä, sillä projektityöskentelyyn osallistuminen on osa tehtävää. Sinulla on useamman vuoden kokemus esimiestyöskentelystä linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävissä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa ja motivoida.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK tai Ins. AMK.) ja erityisesti sähkö-, automaatio- ja tietotekniikan sekä yleisesti laiva- ja konesähköistyksen tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta, sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 9.8.2020 mennessä CV:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtaja Jari Åberg, puhelin +358 50 401 5559, sähköposti jari.aberg@elomatic.com ja ryhmäpäällikkö Timo Luoma, puhelin +358 40 706 7158, sähköposti timo.luoma@elomatic.com