(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, tekniikka, siirtoverkkopalvelut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme DNA:n Siirtoverkkopalveluihin Helsinkiin tai Tampereelle ryhmäpäällikköä Access-suunnitteluryhmälle. Ryhmän pääasiallinen tehtävä on asiakas- ja tukiasemasiirtoyhteyksien toteutussuunnittelu. Ryhmä vastaa ratkaisukeskeisestä ja kustannustehokkaasta liityntäyhteyssuunnittelusta sekä kotimaisten ja ulkomaalaisten kumppanioperaattoreiden palveluiden hankinnasta. Tehtävässäsi johdat asiantuntijoista koostuvaa tiimiä ja tärkein tehtäväsi onkin oman tiimisi tukeminen ja valmentaminen. Ryhmäpäällikkönä työskentelet eri sidosryhmien, kuten organisaatioiden esimiesten, asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • varmistat ja mahdollistat tiimisi korkealaatuisen työpanoksen
  • vastaat tiimisi päivittäisestä esimiestyöstä
  • vastaat tiimisi resursoinnista lyhyellä ja pitkällä aikavälillä
  • kehität pitkäjänteisesti työn tuottavavuutta yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa
  • osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin

Olet meille ihanteellinen hakija, kun sinulla on soveltuva tietoliikennetekniikan AMK-tutkinto tai olet hankkinut vastaavat tiedot työelämässä. Aikaisempi esimieskokemus on tehtävässä eduksi. Esimiehenä olet ihmisiä osallistava, helposti lähestyttävä ja yhteistyötä rakentava. Panostamme DNA:lla vahvasti valmentavaan johtamiseen, joten kokemus valmentavasta esimiestyöstä katsotaan eduksi. Esimiestyön lisäksi tunnet myös palveluiden taustalla olevia teknologioita ja termistöjä ja olet innokas oppimaan lisää.

Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen ja omaat erinomaiset organisointitaidot, jonka ansiosta toimit nopeasti muuttuvissakin tilanteissa.Työssäsi toimit analyyttisesti, suunnitellusti ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä. Viestit ja esiinnyt sujuvasti ja mutkattomasti niin englanniksi kuin suomeksikin.

Panostamme DNA:lla vahvasti osaamisen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan. Emme oleta sinun olevan tiimisi paras asiantuntija teknisissä asioissa, vaan tärkeämpää on mahdollistaa asiantuntijoiden loistaminen omassa roolissaan.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme DNA Talosta Helsingin Käpylästä tai Tampereelta.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.2.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jussi Mäkinen puh.0440445099, jussi.makinen(at)dna.fi

puhelimitse ensisijaisesti to 13.2. klo 9-10, pe 14.2. 12-13.30 ja 20.2. klo 9-10.