Ryhmäpäällikkö, tekniikka, liityntäverkot ja laitetilat
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haemme DNA:n tekniikan liityntäverkot ja laitetilat yritysdatapalveluihin

Ryhmäpäällikköä

Oletko etsimässä uusia mahdollisuuksia ja haluaisit toimia esimiehenä tietoliikenteen ja tietoturvan ammattilaisille? Tule ryhmäpäälliköksi palvelutoimitus tiimiin DNA:lle! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa kehittymiseesi. Ryhmäpäällikkönä johdat tietoliikenteen ja tietoturvan huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä ja tärkein tehtäväsi on oman tiimisi tukeminen ja valmentaminen.

Toimitamme ja tuotamme päivittäin haastavia tietoliikenne- ja tietoturvapalveluja. Meille on yrityksenä tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Meille on hyvin tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua. Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti ja rohkaisemme sinua tekemään päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja oman osaamisen sertifiointiin.

Olet meille ihanteellinen hakija, kun sinulla on korkeakoulututkinto ja olet työskennellyt tietoliikenne- tai IT-palvelujen projektinjohto- tai esimiestehtävissä. ITIL V3 viitekehys on sinulle tuttu. Esimiestyön lisäksi olet innokas perehtymään palveluiden taustalla oleviin teknologioihin.

Pystyt toimimaan ja kommunikoimaan haastavissakin asiakastilanteissa rauhallisesti ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön, kuten myös kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja useita tehtäviä samanaikaisesti. Työskentelyasenteesi on palveluhenkinen ja kykenet toimimaan oma-aloitteisesti, huolellisesti ja vastuullisesti.

Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa. Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki.

Tärkeimmät tehtäväsi,

  • huolehdit palveluiden toimitukselle ja ylläpidolle asetetuista laatutavoitteista
  • varmistat ja mahdollistat tiimisi korkealaatuisen työpanoksen
  • vastaat tiimisi päivittäisestä esimiestyöstä
  • vastaat tiimisi resursoinnista lyhyellä ja pitkällä aikavälillä
  • kehität pitkäjänteisesti työn tuottavavuutta yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa
  • edistät tehokkaasti useita samanaikaisia kehityshankkeita
     

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 3.6.20 mennessä!

Mikäli haluat jutella tehtävän sisällöstä tarkemmin, soita tai laita postia Toni Sulosalmelle +358 44 044 2803 tai toni.sulosalmi@dna.fi

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot