(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö Technical Analysis -ryhmään
Elomatic

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Technology Services - yksikköömme Oulun toimistoillemme

Ryhmäpäällikköä Technical Analysis -ryhmään (Design Manager)

kotimaisten ja ulkomaisten teknisen laskennan kohteiden myynti- ja tarjoustyöhön, asiakasrajapintatehtäviin sekä ohjaamaan teknisen laskennan–suunnitteluryhmäämme.

Toteutamme esi-, perus- ja toteutussuunnitteluhankkeita koneenrakennusteollisuuden, prosessiteollisuuden ja sekä laivateollisuuden asiakkaillemme yli 40 vuoden kokemuksella.

Meillä on yli 30 laskennan asiantuntijaa 5 ryhmässä palvelemassa asiakkaitamme Suomessa sekä kansainvälisesti.

Toimit teknisen laskentaryhmän ryhmäpäällikkönä Oulussa. Menestyäksesi työssäsi sinulta odotetaan ymmärrystä rakennelaskennasta ja muutaman vuoden monipuolista kokemusta simulaatioista eri teollisuuden aloilta. Virtauslaskennan tuntemus katsotaan eduksi.

Olet koulutukseltasi DI tai AMK -insinööri ja sinulla on kokemusta teollisuuden tai suunnittelu-toimistojen vastaavasta toiminnasta.

Arvostamme ongelmanratkaisukykyä. Pystyt toimimaan tarvittaessa myös projektipäällikkönä, sillä projektityöskentelyyn osallistuminen on osa tehtävää. Sinulla on kokemusta esimiestyöskentelystä linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky johtaa ja motivoida.

Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä, saksan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme matkustusvalmiutta sekä kotimaassa että ulkomaan projektikohteissa. Kykenet joustavasti mukautumaan erilaisiin toimintaympäristöihin ja toimit sujuvasti myös asiakasrajapinnan tehtävissä.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen rekrytointisivujemme www.elomatic.com/tyopaikat kautta 15.03.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa yksikönjohtaja Timo Piirainen, p. 040 7161 896, timo.piirainen@elomatic.com ja ryhmäpäällikkö Esa-Pekka Eskelinen, esa-pekka.eskelinen@elomatic.com p. 040 822 9530.