(Poistunut julkaisusta)

RYHMÄPÄÄLLIKKÖ, Tampere
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Lähes 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

 

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä ja toiminnan laajentuessa haemme Automation & Electrification -yksikköön Tampereen toimistollemme

Ryhmäpäällikköä sähköautomaatioryhmään (Design Manager)

kotimaisten sekä ulkomaisten kohteiden sähkö- ja automaatiosuunnittelun esimiestehtäviin, myynti- ja tarjoustyöhön sekä projektinhallinta- ja asiakasrajapintatehtäviin.

Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) suunnittelu-, konfigurointi- ja konsultointitehtävissä. IIoT on meille osa normaalia suunnittelutoimintaa.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä työkokemus alalta. Pystyt toimimaan tarvittaessa myös pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä, sillä projektityöskentelyyn osallistuminen on osa tehtävää. Sinulla on useamman vuoden kokemus esimiestyöskentelystä linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävissä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky johtaa ja motivoida.

Työtehtävät sisältävät lisäksi luonnos- ja konseptisuunnittelua sekä kustannusarvioiden laadintaa, projektinhoitoa sekä valvontatehtäviä kohteissa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK tai Ins. AMK.) ja erityisesti sähkö-, automaatio- ja tietotekniikan sekä yleisesti konesähköistyksen tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta, sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.

Kiinnostuitko?

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, kuitenkin viimeistään lokakuussa 2019.

Hae tehtävää viimeistään 15.8. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen www.experis.fi tehtävän ”Ryhmäpäällikkö, Tampere” kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Mikko Keskinen, 11.7, klo 8.30-15.30 ja to 13.-14.8, klo 13-15, puh. 040 674 3150.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.