(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, rauta
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Käyttötavarakaupassa tapahtuu paljon juuri nyt – verkkokauppa kasvaa, kilpailukenttä muuttuu ja uusia tuotteita tulee markkinoille jatkuvasti. Tässä markkinassa tavoittelemme kasvua ja erinomaista asiakaskokemusta tarjoamalla asiakkaiden haluamia tuotteita saataville heidän haluamillaan tavoilla. Kun taas tuotteemme ovat hintakilpailukykyisiä, laadukkaita ja turvallisia, asiakkaamme tekevät fiksuja ostoja. Sinä olet tiimeinesi tämän mahdollistaja! Kuinka sinä voit meitä tässä auttaa?

Oletko kannustava ja inspiroiva esimies ja haluat näyttää taitosi vähittäiskaupan maailmassa? Oletko rautainen ja tuloshakuinen neuvottelija ja kansainvälisen hankinnan huippuosaaja? 


Haemme SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen hankintaan Ryhmäpäällikköä raudan tuotealueelle


Roolisi meillä

Ketjuohjauksemme vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja sen ohjaus valtakunnallisesti. Hankintaorganisaatiomme vastaa ketjuvalikoimatuotteiden hankinnasta S-ryhmän market- ja rautakaupan ketjuille hankintastrategian mukaisesti. Me raudassa tuotteistamme kaikkia vähittäiskaupan ketjuja ja kohderyhmänä ovat muista tuoteryhmistä poiketen sekä kuluttajat että ammattilaiset. Tuoteryhmän volyymistä suurimman kokonaisuuden muodostavat Prismoissa myytävät raudan tuotteet, Kodin Terra ja Rauta Prismat. Tiimisi tuotealueisiin kuuluvat piha- ja puutarha, rakentaminen ja remontointi. 

Ryhmäpäällikkönä toimit esimiehenä raudan hankintapäälliköille. Vastaat alueesi tuloksesta ja ohjaat toiminnallasi tiimisi hankintaa kaupparyhmän kilpailustrategian mukaisesti. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi ja olet kannustava ja inspiroiva esimies ja työkaveri tiimillesi sekä kollegoillesi. Raportoit tehtävässäsi käyttötavarakaupan ostojohtajalle. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan laaja ja vaihteleva. Aamupäivällä luotsaat tiimiäsi viikkopalaverissa ja iltapäivällä etsit ratkaisuja toimitusongelmiin yhdessä toimittajamme kanssa. Seuraavana päivänä keskustelet sopimuksista Teams-kokouksessa Kauko-Idän hankintakumppanimme kanssa. Lounaan jälkeen työstät hankinnan toimintamallien kehittämistä ja käyt läpi edellisen kehitysprojektin statusta kollegoittesi kanssa.


Lupauksemme sinulle

Olisi melkoinen latteus todeta vain, että tässä tehtävässä saat näköalan kansainvälisen hankinnan maailmaan. Verkkokaupan kasvu, trendien muutokset, kivijalkakaupan rooli, digitalisaatio, kilpailukentän muutos, asiakkaiden odotukset – maailma ympärillämme muuttuu ja on murroksessa. Jo tänä päivänä asiakasomistajat voivat ostaa Kodin Terran verkkokaupasta kymmeniä tuhansia tuotteita. Tähän kaikkeen pääset mukaan – etkä vain osallistumaan vaan aktiivisesti johtamaan. Saat paljon vastuuta mutta myös vapautta ja kaiken tukemme onnistuaksesi. 

Tiimisi on joukko rautaisia raudan ja hankinnan ammattilaisia, joiden tukeen voit aina luottaa, samoin kuin he luottavat sinuun. Tiimisi odottaa sinulta paljon, mutta saat sitoutuneen ja ammattitaitoisen joukon avuksesi. Hankintatiimimme työ linkittyy isoon osaan koko talomme tekemistä. Työskentelemme hyvin monipuolisesti talomme eri osaajien kanssa valikoiman ja talouden ammattilaisista saatavuuden ohjaukseen. Haemme tulevilta vuosilta vahvaa myynnin kasvua ja onnistuaksemme siinä on roolimme ja merkityksemme liiketoiminnalle aivan kriittinen. Meillä pääset eteenpäinkatsovaan ja kehitysmyönteiseen organisaatioon ja saat rinnallesi työstään innostuneen ja motivoituneen joukon todella kovia osaajia. Olemme toiminnassamme dynaamisia ja teemme omia töitämme keskittyneesti, mutta monet asiat ratkaisemme porukalla. Olemme aina valmiita tukemaan ja auttamaan kollegaa, ja kokoonnumme tiimipalaverien lisäksi lounastunneille ja kahvihetkille. 

Meillä pystyt hyvin paljon itse vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja arvostamme uusia ajatuksia. Toki töitä teemme paljon, mutta samalla joustot ja etätyömahdollisuudet auttavat arjen sujuvuudessa. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen syventämiseen ja isona talona voimme tarjota sinulle monipuolisia oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia. Saat myös erinomaiset henkilöstöetumme, joista voit lukea lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut


Seuraavaksi katse sinuun

Koska olet paljon vartija, toimintamme kehittäjä ja tiimimme esimies, tässä työssä onnistuminen edellyttää sinulta syvää osaamista kansainvälisestä hankinnasta. Tämä työ vaatii sinulta liiketoiminnallista ajattelukykyä ja hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Työssäsi onnistumistasi auttaa, jos olet jo aikaisemmin toiminut esimiestehtävissä tai vastaavissa rooleissa. Olet aktiivinen kehittäjä ja sinulla on taitoa ja halua kyseenalaistaa ja uudistaa. Olet positiivinen tsemppaaja ja sinulla on rohkeutta löytää uusia ratkaisuja ja viedä niitä tavoitteellisesti eteenpäin. Työssäsi tähän asti sinua ovat auttaneet sinnikkyytesi, määrätietoisuutesi sekä priorisointi- ja ongelmanratkaisutaitosi. Sinulle on luontevaa jakaa omaa osaamistasi siinä missä innostut myös itse uuden oppimisesta ja luomisesta. Välillä hektisenkin arkemme keskellä sinulla pysyy langat käsissä ja siedät painetta ja tiukkojakin aikatauluja. Olet hyvä kuuntelija ja sinulla on positiivinen asenne, jonka avulla kohtaat taitavasti ihmiset kaikissa tilanteissa. Eduksesi on, mikäli olet aikaisemmin työskennellyt rautakaupan tuoteryhmien parissa. Tehtävässä viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa ja kykenetkin kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva korkeakoulututkinto.


Saimmeko sinut kiinnostumaan?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 14.8.2019 mennessä. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi liittyen tai haluat jutella tehtävästä tarkemmin, käyttötavarakaupan ostojohtaja Riikka Vanha-aho (040 715 8480) vaihtaa mielellään ajatuksia kanssasi. Parhaiten tavoitettavissa torstaina 25.7. klo 9-10 tai torstaina 1.8. klo 8-9.