(Poistunut julkaisusta)

Ryhmäpäällikkö, ratasuunnittelupalvelut, Tampere tai Vantaa
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme ryhmäpäällikköä ratasuunnittelupalveluihin Tampereelle tai Vantaalle.

Mitä tarjoamme       

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Ryhmäpäällikkönä pääset hyödyntämään osaamistasi sekä kehittämään ratasuunnittelupalvelua ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on juuri alkanut Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Ydintehtäväsi ryhmäpäällikkönä on vastata ratasuunnitteluryhmän rakentamisesta, työnhankinnasta ja tarjoustoiminnasta. Johtamislupauksemme mukaisesti, toimit esimiehenä tulevan tiimisi asiantuntijoille Tampereella sekä Vantaalla. Kollegoina sinulla on huippuporukka itseohjautuvia ammattilaisia, jotka tekevät työtään yhdessä toisiaan tukien sekä yhteistyötä yli toimipisterajojen. Ryhmäpäällikkönä tehtävääsi kuuluu myös yhdessä asiantuntijoidesi kanssa huolehtia ratasuunnittelupalveluiden korkean tason ylläpitämisestä sekä kehittämisestä vastaamaan yhtiön strategisia tavoitteita tulevaisuudessa, muun muassa ST ja Alianssi-hankkeissa.

Toimit myös itse asiakasrajapinnassa joko asiantuntijan tai projektipäällikön roolissa suunnittelutyössä, joka antaa sinulle parhaan käytännön mahdollisuuden myös itse kehittämistoimenpiteille.

Ryhmäpäällikkönä olet mukana strategian ja -prosessien kehittämisessä sekä niiden jalkauttamisessa liiketoimintaamme.

Destialla pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja siksi lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun erityisosaamisesi sekä uratoiveidesi perusteella. Kiinteän työpisteesi sijainti on sovittavissa Destian eri toimipisteiden mukaisesti, mutta työsi kannalta parhain vaihtoehto on Vantaa tai Tampere.

Työsuhde on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa heti sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI), vähintään viiden vuoden työkokemusta projektin hallinnasta sekä aikaisempaa esimieskokemusta. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tueksesi tehtäväsi ansiokkaaseen hoitamiseen saat tietenkin koko Destian osaavan henkilöstön.

Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön johtaja Pekka Koivula, 040 742 0470 tai pekka.koivula@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Hatanpään valtatie 30